VA-ingeniør - COWI Stavanger

 
VA-ingeniør - COWI Stavanger
Vil du utvikle din VA-kompetanse i et av Norges sterkeste fagmiljø? Kan du prosjektere anlegg for Vann og Avløp, eller bidra med god ekspertise som prosjekt- eller disiplinleder? Er du en engasjert og fremoverlent senior med kompetanse innen VA? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

Søknadsfrist: 14/04/2020 - Norway - Sted: Stavanger - Water

BLI EN DEL AV AVDELING VANN I STAVANGER

Avdeling Vann består av rundt 170 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, og er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. På landsbasis jobbes det med store prestisjeprosjekter som blant annet det nye Regjeringskvartalet og Ny vannforsyning til Oslo. Lokalt i Stavanger-regionen har vi store og spennende prosjekter som ny vannforsyning til Stavanger og Nye Stavanger Universitetssykehus (SUS2023), samt en rekke andre utfordrende prosjekter for et stort spekter av gode kunder.

COWIs Stavanger-kontor teller ca. 55 medarbeidere, og vi innehar de fleste fag lokalt på kontoret. Vann-seksjonen er i dag 13 medarbeidere. Vi har en jevn og god alders- og kjønnsfordeling, og vårt fagmiljø på Vann er anerkjent som regionens beste. Vårt hovedfokus ligger på å ha et godt arbeidsmiljø kombinert med et høyt faglig nivå. For oss er det viktig at medarbeiderne selv skal kunne være med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling.

Vi har store vekstambisjoner for seksjonen og kontoret for øvrig, og Stavanger løftes frem som et av de virkelig store satsningsområdene for COWI. Her har du en unik mulighet til å være med på å ytterligere befeste vår solide posisjon i markedet.

FÅ EN SENTRAL ROLLE I VA-MILJØET I STAVANGER

I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, hvor du arbeider tett sammen med dyktige kollegaer. Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Prosjektledelse på prosjekter med ulike størrelse og kompleksitet
 • Disiplinledelse innen VA
 • Egne oppdrag
 • Planlegging, beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg
 • Faglig veiledning av yngre medarbeidere
 • Bistand i tilbudsarbeid
 • Bistand i utvikling av nye tjenesteområder
 • Bidra til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste.

For å lykkes i denne stillingen må du være god til å skape relasjoner, ha god handlekraft og gjennomføringsevne, samt kunne generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn i VA
 • Minimum 8 år med arbeidserfaring innen VA faget
 • Markedsfokus og forretningsforståelse

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • En unik mulighet til å utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser
 • Moderne og nye lokaler med topp fasiliteter. Vårt kontor er lokalisert i Arkivenes Hus, som er en del av Innovasjonspark Stavanger på Ullandhaug.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Trygve Alexander Lende (Seksjonsleder Vann Stavanger) på telefon +47 971 18 019.

SLIK SØKER DU

Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår