VA planlegger/prosjektleder

 
VA planlegger/prosjektleder
Søknadsfrist: 14.01.22
Sted: Trondheim - Water
Tittel: VA planlegger/prosjektleder

Vil du utvikle din VA-kompetanse i et av Norges sterkeste fagmiljø? Kan du prosjektere anlegg for Vann og Avløp, eller bidra med god ekspertise som prosjekt- eller disiplinleder? Og er du en engasjert og fremoverlent senior med kompetanse innen VA? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

 
BLI EN DEL AV VÅR AVDELING FOR VANN I TRONDHEIM
Avdeling Vann består av rundt 170 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, vi er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. Prosjektene spenner fra tradisjonell VA og hydrologi til prosessanlegg. Vi jobber både selvstendig med egne prosjekter og samarbeider tett med COWIs øvrige fagmiljøer på tvers av kontorer i Norge og i resten av Skandinavia.

Vi har store vekstambisjoner, både for avdelingen og for seksjonen som er lokalisert i Trondheim, Helgeland og Bodø. Her er vi i dag 18 medarbeidere innen vann og avløp. Ved vår seksjon har vi stort fokus på et godt arbeidsmiljø, og på faglig utvikling. Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

 
FÅ EN SENTRAL ROLLE I VA-MILJØET I TRONDHEIM
I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider tett sammen med seksjonsleder på VA og øvrige kollegaer.


Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Faglig veiledning av juniorer
 • Jobbe med egne oppdrag
 • Disiplinledelse innen VA
 • Prosjektledelse av prosjekter med ulike størrelse og kompleksitet.
 • Bidra i tilbudsarbeid, bidra til utvikling av nye tjenesteområder.
   

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god til å skape relasjoner, ha god handlekraft og gjennomføringsevne, samt kunne generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn i VA.
 • Interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle deg selv og dine medarbeidere
 • Minimum 3 år med arbeidserfaring innen VA faget.
 • Markedsfokus og forretningsforståelse
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.


Vi tilbyr en spennende mulighet med konkurransedyktige betingelser i våre flotte lokaler i Trondheim. COWI verdsetter engasjerte medarbeidere og har et sosialt miljø med mange aktiviteter og godt samhold.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du kontakte Steinar Stien (Seksjonsleder) på tlf 905 34 955 eller på e-post: stst@cowi.com, eller Thomas Holmsberg på tlf 951 21 333, e-post: thol@cowi.com.


SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og en enkel søknad så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.


VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår