VA-Prosjekt Midt-Norge blir datterselskap av AxFlow-gruppen

 
VA-Prosjekt Midt-Norge blir datterselskap av AxFlow-gruppenBildet: VA-Prosjekt Midt-Norge AS vil etter oppkjøpet fortsette som et eget aksjeselskap i de samme lokalene i Trondheim. For AxFlow har det vært viktig at alle selskapets medarbeidere blir med videre
Trondheims-selskapet VA-Prosjekt Midt-Norge AS (VAPMN) inngår fra og med 1. juni i AxFlow Norway-gruppen, som et heleiet datterselskap.

VA-Prosjekt Midt-Norge har gjennom mange år etablert seg som en ledende leverandør av bl.a. pumpestasjoner og høydebasseng i Midt-Norge, og hadde i 2021 en omsetning på 77 millioner kroner. 

- Det at VA-Prosjekt Midt-Norge nå blir en del av AxFlow-gruppen i Norge vil utvilsom styrke konkurransefortrinnet for begge selskaper og for gruppen som sådan. For AxFlow har det også vært viktig at vi gjennom oppkjøpet får et solid fortfeste i Midt-Norge.  I tillegg vil vi nå også kunne tilby løsningene til VA-Prosjekt Midt-Norge i et mye større geografisk område, sier administrerende direktør Gunnar Ødegård i AxFlow AS.

- Det å bli en del av AxFlow-gruppen åpner opp for nye og spennende muligheter for oss i VA-Prosjekt. Jeg ser frem til å bli med på å kombinere selskapenes kunnskap og kompetanse, utnytte åpenbare stordriftsfordeler og sammen drive innovasjon og utvikling av nye og spennende konsepter, sier Jan Olav Haugen, grunnlegger av VA-Prosjekt Midt-Norge.

- Mange års godt samarbeide med AxFlow har overbevist oss om at VAPMN og AxFlow passer sammen som hånd i hanske.  Både når det gjelder løsninger, kompetanse og markedstilgang er synergieffektene helt åpenbare og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Ståle Fjorden, tidligere medeier og nå daglig leder i VA-Prosjekt Midt-Norge. 

VA-Prosjekt Midt-Norge AS vil etter oppkjøpet fortsette som et eget aksjeselskap i de samme lokalene i Trondheim. For AxFlow har det vært viktig at alle selskapets medarbeidere blir med videre.

Om AxFlow Norway Group:

• AxFlow Norway Group er eid av svenske Axel Johnson International, som er en del av Axel Johnson-gruppen med mer enn 25 000 ansatte world wide. AxFlow-gruppen har i dag mer enn 30 selskaper i Europa, Afrika og Australia med totalt ca. 1400 ansatte og en årlig omsetning ca. 5 milliarder. 

• I Norge består AxFlow-gruppen av selskapene AxFlow AS på Lysaker i Oslo, Process Partner AS i Larvik, Safe Supply AS i Sandnes, INNVA AS i Bærum og VA-Prosjekt Midt-Norge AS i Trondheim.  Antall ansatte i gruppen er nå ca. 80 og omsetningen i 2023 forventes å nå ca. 640 millioner kroner.   

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår