VA Tour blir VA Messene - er tilbake i mars 2022

 
VA Tour blir VA Messene - er tilbake i mars 2022Bildet: Merk deg det nye navnet og logoen og følg med etter hvert som planene rulles ut, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP
COVID 19 tok bokstavelig talt livet av VVPs VA Tour, men utstillerne lever i beste velgående og VVP har lagt en ny plan sammen med Messeselskapet. Nå har VA Tour blitt til VA Messene.

- For utstillerne er dette en ”Tour”, men for deltagerne i hver landsdel er dette en regional fagmesse. En ny runde med reginale bransjemesser gjennomføres allerede i mars 2022. Merk deg derfor det nye navnet og logoen og følg med etter hvert som planene rulles ut, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, i en pressemelding.

- Til våren er det igjen tid for de ledende norske leverandørene av VA-produkter til å komme ut i landet og presentere sine produkter på regionale messer. Etter en avbrutt messeturne i 2020 kommer nå VA og VVS produsentene VVP tilbake med nye messer i samme stil som tidligere, men med et nytt oppfrisket og gjennomtenkt konsept og et nytt navn. Vi i VVP er, slik som i alle bransjer, utrolig glade for å endelig få muligheten til å komme ut og treffe kunder igjen! Vi ser veldig frem til at VA Messene kommer tilbake til våren, sier Haugland.

- Som tidligere skal messene skape regionale møteplasser for alle fagfolk i bransjen. Her kan man få ny kunnskap, oppdatere sin kjennskap til produkter og løsninger, info om nyheter og føre viktig dialog direkte med sine leverandører, understreker Haugland.

VA messene tilbyr som tidligere et seminarprogram av høy kvalitet med aktuelle tema, spennende casestudier og praktiske løsninger. 

- Seminarene har vist seg å være svært verdsatt og de gir stor merverdi for de besøkende. Nok en gang prøver vi å utvikle et kortfattet og tidseffektivt program, slik at det blir en god balanse for de besøkende. Vi ønsker at de skal delta på både seminarene og få med seg det store produktutvalget i utstillingsområdet, sier Bjarne Haugland avslutningsvis.

Hele programmet publiseres på nyåret i 2022.

VA Messene retter seg mot alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter, samt bransjefolk for øvrig. 

Følgende steder og datoer gjelder for messene i 2022:
  
• Kristiansand, 8. mars, Sørlandets Travpark
• Bergen, 10. mars, Grieghallen
• Oslo, 15. mars, Telenor Arena
• Trondheim, 17. mars, Tapperiet Dahls

Om VA-Messene:
VA Messene er en utvikling av VA Tour Norge som ble arrangert i 2018, 2019 og 2020. VA Messene er regionale bransjemesser hvor man får presentert ny kunnskap, de siste nyhetene innen produkter og teknikk og kan gjennomføre fagsamtaler med sine leverandører. Arrangementet inkluderer også relevante seminarer. De som inviteres er alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk for øvrig. VA-messene arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP med Messeselskapet som teknisk arrangør.

Les mer på www.vamessene.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår