VA-Tour med digital fokus

 
VA-Tour med digital fokus
VA-TOUR 2018 har innsett betydningen av digitalisering og takket derfor raskt ja da to av de ledende aktører på feltet, Fokus Software AS og Powel AS ønsket å delta på TOUREN.

- Vi anser det som viktig at hele verdikjeden fra produsent til sluttkunde får mer kunnskap om dette viktige temaet, sier daglig leder I VA og VVS produsentene VVP, Bjarne Haugland I en pressemelding.

I VA- og vannbransjen er det et sterkt driv for digitalisering både i det offentlige og i næringslivet. Digitalisering er derfor ikke lenger kun et moteord vi bare snakker om. Digitalisering handler om alt fra kompetanseutvikling til effektiv bruk av internett og skytjenester, sikring av kvaliteten på velferdstjenester og nye måter å tenke på som resultat av ny teknologi. Kommunal- og moderniseringsdepartementet arbeider blant annet med å digitalisere arealplaner i Norge.

- Dette er ytterligere en god grunn til å planlegge for et besøk på VA-TOUR 2018. Der møter du eksperter på produkter fra flere av de viktigste produsentene i VA sektoren - nå også innenfor området digitalisering. Det blir foredrag i plenum og du får god mulighet til å snakke med ekspertene på tomannshånd og å knytte nye kontakter med andre i bransjen, avslutter Haugland.

Fakta:
Focus Software AS: utvikler og leverer programvare, konsulenttjenester, kurs og brukerstøtte til arkitekter, landskapsarkitekter, ingeniører, entreprenører, stat, kommune og andre aktører i byggenæringen. Selskapet ble stiftet i 1996 med det formål å tilby bygg- og anleggsmarkedet ledende IT-løsninger innen tekniske beregninger, prosjektadministrative programmer og BIM. Focus Software AS har hele tiden vært aktive innen standardiseringskomiteer i Standard Norge, BA nettverket, SOSI referansegrupper og i etableringen av IAI/Building Smart i Norge.

Powel AS: har unik IT-kompetanse og omfattende bransjekunnskap som en ledende leverandør av programvareløsninger til energiselskaper, entreprenører og offentlig sektor. Powel ble etablert i Trondheim i 1996 som en avlegger fra Energiforsyningens Forskningsinstitutt (EFI), en del av SINTEF-konsernet. Forretningskritiske programvareløsninger utvikles i nært samarbeid med kundene. Powel utveksler kunnskap med brukere og partnere hver eneste dag, og driver kontinuerlig innovasjon i samarbeid med institusjoner og forskningsorganisasjoner.

Se nettsiden www.vatour.no for nærmere informasjon

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle