VA Tour Norge kommer 2019 til Nord-Norge

 
VA Tour Norge kommer 2019 til Nord-NorgeBildet: Fra årets VA Tour i Oslo
VA Tour Norge, suksessmessen som ble arrangert for første gang i mars 2018 på fire steder, og som lokket mengder av interesserte næringsbesøkende fra kommuner, grossister, entreprenør- og konsulentforetak, arrangeres atter en gang i april 2019 – denne gang i Tromsø og Bodø.

- Vi er svært stolte av å kunne presentere nyheten om at VA Tour Norge 2019 kommer til Nord-Norge og skal arrangeres på to steder – i Bodø og i Tromsø. Vi er veldig fornøyde med resultatet fra årets VA Tour, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge.

Hovedformålet med VA Tour Norge er å skape regionale møtesteder rundt om i Norge, der alle de som jobber med VA kan komme og treffe sine leverandører, se alle nyheter og dessuten få en kunnskapsoverføring gjennom VA Tour Norges seminarprogram. På messene vises de siste nyhetene innen produkter og teknikk, og utstillere er 20-tallet av medlemmene i bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP.

Seminarer med høyaktuelle emner kommer også til å bli tilbudt, og denne gangen sikter vi på et enda bedre og viktigere seminarprogram for å bygge videre på VA Tour Norge som et sted for opplæring og kompetanseutveksling.

- Ikke nok med at vi kommer tilbake i 2019, fortsetter Bjarne Haugland. – I april 2020 kommer VA Tour Norge til å arrangeres på seks steder fra sør til nord: Kristiansand, Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. – Da regner vi med at VA Tour vil ha blitt en etablert og naturlig møteplass for hele bransjen.
VA Tour Norge 2019 arrangeres den 24. april på Radisson Hotel i Tromsø og den 26. april på Radisson Hotel i Bodø.

Se www.vatour.no for nærmere informasjon
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår