VA-utfordringene står i kø

 
VA-utfordringene står i køVA Tour oppfordre alle kommunene i Norge til å besøke arrangementene deres nå i mars.
Den norske VA-bransjen står overfor en rekke utfordringer de neste årene. Investeringer i milliardklassen, muligheter og trusler i den kommende digitaliseringen, kompetanseutvikling og sikring av rekruttering til VA-bransjen: dette er bare noen av utfordringene som bransjen må håndtere de neste fem årene.

For å kunne løse disse utfordringene, er det nødvendig at hele bransjen skaffer seg opplysninger om den nye teknikken som finnes, de nye arbeidsmåtene og alle mulighetene som finnes hos leverandører, konsulenter og andre.

Et viktig ledd i dette er VA og VVS produsentene VVPs egen satsing, VA Tour Norge, som består av en utstilling og en landsdekkende turné med seminarer. Hensikten er å gi kommuner og andre interessenter en kostnadsfri mulighet til å ta del i den nyeste teknikken og få informasjon om de nyeste VA-løsningene.

- Dette er VA-Norges viktigste møteplass i 2018, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP. Vi i bransjeforeningen gjør dette fordi vi vil bidra til kompetanseutviklingen på VA-området i Norges kommuner og blant alle andre som arbeider med VA.

- Jeg vil oppfordre alle Norges kommuner til å bruke denne muligheten til å oppdatere seg og sine ansatte. Helt uten kostnad, avslutter Bjarne Haugland.

VA Tour Norge 2018 arrangeres på følgende steder:
Stavanger, 13. mars, Clarion Hotel Air
Bergen, 15. mars, Quality Edvard Grieg
Oslo, 20. mars, X Meeting Point (tidl. Exporama, Hellerudsletta)
Trondheim, 22. mars, Scandic Lerkendal

Det er gratis å besøke VA Tour Norge og registrering finner sted på www.vatour.no

Se nettsiden www.vatour.no for nærmere informasjon og program

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår