Vaillant lanserer aroTHERM plus

 
Vaillant lanserer aroTHERM plusBildet: aroTHERM plus
Med den nye luft-til-vann-varmepumpen aroTHERM plus, setter den tyske produsenten Vaillant en helt ny standard innen turtemperaturer. Forklaringen er det nye naturlige kuldemediet R290.
  • Veldig godt tilpasset renovering/modernisering og nybygg
  • Naturlig og miljøvennlig kuldemedium sikrer turtemperaturer opp mot 75° C
  • Effektiv helt ned til utemperatur på -25° C
  • Svært stillegående – kun 28 dB(A) 3 meter fra installasjon i stillemodus
  • Rask og enkel installasjon

Vaillant har skapt et ambisiøst og innovativt produkt som reduserer karbonavtrykket betydelig. Utstyrt med den nyeste teknologien på markedet, passer den miljøvennlige og effektive aroTHERM plus inn i alle typer bygg. Varmepumpen er dermed et gjennombrudd både teknologisk og kommersielt.

R290 reduserer klimaavtrykket og fjerner miljøavgiften
Kuldemediene som tidligere ble brukt i varmepumper, var ikke bra for miljøet. I den nye aroTHERM plus er disse byttet utmed R290, et nyttnaturlig kuldemedium som reduserer karbonavtrykket betydelig. R290 er et miljøvennlig kuldemedium, og derfor betaler man ikke miljøavgift på disse varmepumpene.

Nye varmepumper, en naturlig etterfølger
Med sin høye turtemperatur vil aroTHERM plus være en naturlig etterfølger i de tilfellene hvor oljekjelen skal byttes og hvor det er et ønske om å bruke en luft-til-vann-varmepumpe. Dette er både mer økonomisk og mer miljøvennlig.

Fra kald luft utendørs til god varme innendørs
aroTHERM plus er i stand til å skape turtemperaturer på rekordhøye 75° C. Den er også effektiv helt ned til utetemperatur på -25° C. Derfor vil selv ikke kalde norske vintre by på problemer. Den er det perfekte valg for alle som ønsker å redusere sitt karbonavtrykkuten å gå på kompromiss med komforten. 

Rask og enkel installasjon, både i nye og eldre boliger
aroTHERM plus er laget for alle typer hus og installeres enkelt og uten vanskeligheter. Innendørsenheten er forøvrig ikke større enn et kjøleskap, og kan enkelt plasseres i de fleste rom. aroTHERM plus er laget både for nye bygg og for eldre boliger med standard radiatorsystem. Dette åpner for nye muligheter for både installatører som vil tilby proffe og moderne løsninger, og for boligeiere som ønsker å bygge og modernisere for fremtiden.

Svært stillegående
Brukerne av varmepumpen aroTHERM plus fra Vaillant er imponert av hvor stillegående den er. Tre meter fra pumpen måles lydnivået til kun 28 dB(A) i stillemodus, hvilket er så lavt at det ikke på noen måte vil ha negativ innvirkning på beboere eller naboer. Selv ikke i tettbygde områder eller på hyttefelt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår