Valgte Flexit-løsning i drømmeboligen

 
Valgte Flexit-løsning i drømmeboligenBildet: Fredric Aasbø og hans amerikanske forlovede Hunter Taylor bygger sin drømmebolig i Våler i Indre Østfold kommune.
Tidligere verdensmester i drifting, Fredric Aasbø, får hjelp av Flexit med inneklimaet i sin nye drømmebolig.

Motorsportprofilen og tidligere verdensmester i drifting, Fredric Aasbø og hans amerikanske forlovede Hunter Taylor bygger sin drømmebolig i Våler i Indre Østfold kommune.

Huset de bygger er et av Mesterhus sine funkishus Signatur 305 og rommer selvfølgelig en ekstra stor garasje så de skal få plass til flere biler og andre kjøretøy. Fredric og Hunter ønsker å ta smarte valg til sitt nye hjem, med tanke på klima og miljø.

- Jeg har levd av å kjøre billøp over hele verden, noe som har satt sitt fotavtrykk. Å ta smarte og riktige valg under denne byggeprosessen er en god mulighet for å lette litt på samvittigheten vår. Det føles bra å tenke framover og bygge et hus som er miljøvennlig, med grønne løsninger for ventilasjon, elbil-lading og framtidige muligheter for solcellepaneler.
Om noen år så er vi kanskje tre eller fire som bor her, og om det skjer så vil vi gjerne være gode rollemodeller for barna våre. De valgene vi har tatt for huset er med tanke på miljøet og fremtiden, sier Aasbø i en pressemelding.

Da Fredric og Hunter skulle velge leverandør av ventilasjon var valget enkelt ifølge han selv.
- Å velge Flexit var en no-brainer. De er en norsk og lokal leverandør med smarte og energieffektive løsninger. Vi har valgt EcoNordic og dette må jo være det beste grepet man kan gjøre i en bolig for å få ned reelt strømforbruk og samtidig få et godt og sunt inneklima.

Flexit er leverandør av ventilasjonsløsninger til Mesterhus og EcoNordic inneklimasentral er installert i flere av Mesterhus sine husprosjekter.

Les mer om EcoNordic her >>

Fredric og Hunter håper å kunne flytte inn i sin nye drømmebolig i september/oktober. Vi vil følge de videre for å se endelig resultat og høre hvordan de opplever komfort og inneklima i deres nye bolig. Sammen med Mesterhus dokumenterer de byggeprosessen:

Episode 1:
Fredric og Hunter forteller om sine planer for huset og garasjen. https://mesterhus.no/aktuelt/aktuelt/fredric-og-hunter-bygger-droemmehuset/

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår