Vant prosjekt for OBOS Nye Hjem og Eiendomspar

 
Vant prosjekt for OBOS Nye Hjem og EiendomsparBildet: Bjørnegårdsvingen 11-13 i Bærum
Vedal Entreprenør har engasjert FLOW Meisingset VVS som rørentreprenør for prosjekt Bjørnegårdsvingen 11-13 i Bærum.

Bjørnegårdsvingen 11-13 i Bærum består av 123 leiligheter i fire bygg over felles parkeringskjeller med barnehage i byggenes 1.etasje. FLOW Meisingset VVS har vært involvert i flere boligprosjekter for OBOS Nye Hjem de siste årene, blant annet på Fornebu og på Ensjø.

Stolt av tilliten

- Det er ikke bare en håndverksmessig utførelse våre kunder kjøper av oss. De kjøper en kvalitetssikret løsning. Den håndverksmessige utførelsens ønskede resultat bygger på inngående kunnskap, omfattende og spesialisert kompetanse samt bred erfaring. Vår kompetanse og gjennomføringsevne bidrar slik til å gi våre kunder sikker drift og nye oppdrag, så vi er stolt av å bli vist tillitt av en ny kunde som Vedal Entreprenør, sier Tom Hauger, leder for prosjektavdelingen i FLOW Meisingset VVS, i en pressemelding.

- Vi opplever FLOW som en seriøs og strukturert entreprenør med høy gjennomføringsevne og med et kvalitetsfokus som gjenspeiler våre egne verdier om alltid å ha fornøyde kunder og sluttbrukere sier Jan Fagerheim, prosjektansvarlig i OBOS Nye Hjem.

Møter vekst i folketallet

Prognoser fra Statistisk Sentralbyrå viser at befolkningen i Oslo vil øke med omtrent 200 000 mennesker i de neste 30 årene, og at byen kan trenge så mange som 100 000 nye boliger for å møte veksten i folketallet. Fortettingen kan ikke utelukkende foregå i Oslo, men bør fordeles ut på de nærliggende kommuner. Eiendommen i Sandvika er et resultat av at Eiendomspar kjøpte opp en del eiendommer i Oslo og omegn, - blant dem Bjørnegårdsvingen.

I 2006 kom OBOS Nye Hjem med på eiersiden. Sandvika står foran store forandringer i årene fremover. Nye sosiale, kulturelle og økonomiske strukturer vil oppstå når Sandvika utvides med flere byområder. Det satses også på grønne lunger og møteplasser.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår