Vant rammeavtale med Kirkelig fellesråd

 
Vant rammeavtale med Kirkelig fellesrådBildet: (fra venstre) Joakim Arnesen (Daglig leder Flow Meisingset VVS) og Marcin Odrowaz-Petrykowski ( Servicetekniker Flow Meisingset VVS)
Flow Meisingset VVS er tildelt kontrakt for Rammeavtale om rørleggerarbeid for Kirkelig fellesråd I Oslo.

Kirkelig fellesråd i Oslo (KfiO) er blant annet ansvarlig for bygging, drift og vedlikehold av kirker i Oslo, samt anlegg, drift og forvaltning av kirkegårder og gravlunder. Rammeavtalen gjelder rørleggerarbeider i forbindelse med akutte utbedringsarbeider, planlagte vedlikeholdsarbeider, periodisk service/ ettersyn av varme og brannslokkingsanlegg samt mulighet for prosjekter som utfasing av oljefyrkjeler og bergvarmepumpe installasjoner.

Rammeavtalen vil ha en varighet på to år fra kontraktsinngåelse, med opsjon for oppdragsgiver på forlengelse i ett + ett år på de opprinnelige avtalevilkår.

- Flow Meisingset VVS har opparbeidet god erfaring på drift og vedlikehold av offentlig bygningsmasse og ser frem imot utvidet erfaring med utradisjonelle bygninger som forvaltes av Kirkelig fellesråd. Et eksempel er Oslo domkirke, bygget i 1697 med de behov for tilpasninger rundt oppgradering og vedlikehold som slike bygg krever. I denne aktuelle konkurransen ble kvalitet vektet 50-60 % mot pris 40-50 %, noe vi ser blir mer vanlig i offentlige avtaler enn det har vært tidligere, sier daglig leder i FLOW Meisingset VVS, Joakim Arnesen, i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår