Varmepumpeprosjekt til 15 millioner

 
Varmepumpeprosjekt til  15 millioner(Illustrasjonsbilde)
AKTUELLE PROSJEKTER: Nå er det mulig å kjempe om en solid kontrakt på levering av vann-til-vann varmepumper. Sogn og Fjordane fylkeskommune skal installere eller rehabilitere varmesentraler for varmepumper i både eksisterende og nye bygg. Det er antydet en verdi på kontrakten på opp mot 15 millioner kroner.

Av Tore Kubberød

Det er mulig å lese mer om anbudskonkurransen på Byggfakta Live. Konkurransen er kunngjort på doffin.no. Det er satt en frist til 13. desember klokken 12.00 med å levere forespørsler eller tilbud. Kontrakten har en estimert verdi på 15 millioner kroner.

Det er Sogn og Fjordane fylkeskommune som er oppdragsgiver. Anskaffelsen har til formål å etablere en rammeavtale for ny installasjon eller rehabilitering av komplette eller deler av varmesentraler, hovedsakelig basert på varmepumper i fylkeskommunens eksisterende bygg. Det er også aktuelt at kontrakten gjelder eventuelle nybygg. Anskaffelsen gjelder varmepumper for vann-til-vann.

Det som vil ligge i avtalen er blant annet utstyr til sentralvarme, ventiler til sentralvarmeradiatorer, varmevekslere, varmeisolasjonmateriale, material til sanitæranlegg og varmeinstallasjoner, varmerør, sentralvarmeanlegg-radiatorer og kjeler for å nevne noen av spesifikasjonene som ligger i konkurransedokumentet.

FAKTA

Prosjektnavn: Rammeavtale rørlegger

Oppdragsgiver: Sogn og Fjordane fylkeskommune

Kort beskrivelse: Rammeavtale for ny installasjon eller rehabilitering av komplette eller deler av varmesentraler, hovedsakelig basert på varmepumper i fylkeskommunens eksisterende bygg og eventuelle nybygg. Anskaffelsen gjelder varmepumper for vann-til-vann.

Kontaktperson oppdragsgiver: Martine Lunder, martine.lunder@sfj.no

 

Om Byggfakta Live: Byggfakta Live-databasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Byggfakta Live leverer oppdatert informasjon om ca. 250 nye og 1100 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår