Varmin - ny aktør innen rørmerking og innregulering

 
Varmin - ny aktør innen rørmerking og innreguleringBildet: Brynjulf Olsen har etablert Varmin, som spesialiserer seg på rørmerking og innregulering av VVS-anlegg
Brynjulf Olsen, tidligere distriktsansvarlig i Wavin, og salgsingeniør i Lyngson, har etablert eget firma innen rørmerking og innregulering av VVS-anlegg, under firmanavnet Varmin.

- Varmin så dagens lys i sommer, og har foreløpig levert tre anlegg, hvor blant annet et prosjekt ved Miklagard hotell på Kløfta er ferdigstilt. Anleggene blir levert ferdig med innstillingsrapport og FDV-dokumentasjon på alle målinger, sier Olsen i en pressemelding.

Varmin tilbyr rørmerking og innregulering av VVS anlegg, i henhold til NS 813 og NS-EN 19. Olsen har 7 års erfaring med dimensjonering og innregulering av VVS anlegg.

- Varmin innregulerer både gatevarme, gulvvarme, radiatorer, konvektorer og varme/kjølebafler i alle varianter.  Jeg er foreløpig eneste ansatte, men håper å ekspandere. Jeg jobber over hele Østlandet foreløpig, men tar gjerne på meg oppdrag landet rundt, dersom oppdraget er riktig, sier Olsen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår