VB Gruppen forlenger sponsoravtale med Skiskytterforbundet

 
VB Gruppen forlenger sponsoravtale med SkiskytterforbundetBildet: I tillegg til å være synlig på utstyr og konkurranser skal Skiskytterforbundet være med på flere interne arrangementer i VB Gruppen.
VB Gruppen har vært samarbeidspartner for Norges Skiskytterforbund de siste tre sesongene. Nå forlenges avtalen for minimum én ny sesong.

– Vi er veldig glade for å fortsette det gode samarbeidet med Skiskytterforbundet. Skiskytterne våre er en herlig gjeng som gjennom hardt arbeid og gode verdier skaper prestasjoner i verdensklasse, forklarer Børge Aanestad, Salgs- og markedssjef i VB Gruppen.

Vil bygge en enda sterkere markedsposisjon

Avtalen har en varighet på én sesong, med mulighet for forlengelse på ytterligere en sesong. For sesongen 2023/24 blir VB Gruppens logo å se på klær og utstyr til både elite-, rekrutt- og juniorlandslagene, i tillegg til å være synlig på nasjonale konkurranser og i en rekke samarbeidsprosjekter.

– Når vi nå har etablerert Norges første rørleggereide konsern, ønsker vi samtidig å øke synligheten og bygge en enda sterkere markedsposisjon. Skiskyting er en av Norges mest populære idretter og er en fantastisk måte å samle seg om historiske øyeblikk på, forklarer Aanestad.

Interne arrangementer

I tillegg til å være synlig på utstyr og konkurranser skal Skiskytterforbundet være med på flere interne arrangementer i VB Gruppen.

– Vi jobber med verdens beste skiskyttere, som gang på gang presterer på høyest tenkelig nivå. Vi skal bruke litt tid på å legge opp en skikkelig god aktivitetsplan sammen, men allerede i mai skal de dele mer om måten de jobber på med oss i VB Gruppen og det gleder vi oss til, avslutter Aanestad.

VB Gruppen favner mer enn 1900 medarbeidere over hele landet, fordelt på i underkant 50 konsernavdelinger og rundt 100 tilknyttede Partnerbedrifter. Med et solid fotfeste i privat, bedrifts- og prosjektmarkedet, leverer vi vann, varme og energi for rundt tre milliarder kroner i året.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår