VB og Toma Eiendomsdrift inngår samarbeid

 
VB og Toma Eiendomsdrift inngår samarbeidBildet: Øystein Kjellsen er daglig leder i rørleggerkjeden VB, med cirka 200 medlemsbedrifter og rundt 1650 ansatte fagfolk.
I en krevende tid med et til dels nedstengt Norge inngår rørleggerkjeden VB og Toma Eiendomsdrift samarbeid om drift og vedlikehold av de eiendommer Toma forvalter.


Toma Eiendomsdrift er blant Norges største innen drift av næringseiendom. Selskapet har omkring 200 ansatte og forvalter 2,5 millioner kvadratmeter fordelt på 500 eiendommer. Toma leverer teknisk drift og forvaltning, vaktmester- og håndverkertjenester, fasadevask, snø og istappfjerning samt landscaping og utvendig vedlikehold.

VB har etablert et landsdekkende konsept hvor VB bedriftene yter VVS relaterte rehabiliterings- og vedlikeholdstjenester innen det profesjonelle eiendomsmarkedet i Norge. Gjennom dette leverer VB tjenester til regionale og nasjonale kunder.

- Partene ser at et samarbeid vil kunne skape positive synergieffekter for begge parter. Vi ser for oss at vi i et slikt samarbeid vil kunne tilby samkjørte leveranser av VVS-oppdrag. Begge parter er glad for at vi, på tross av vanskelige tider, har klart å bli enige om et samarbeid for fremtiden, sier Øystein Kjellsen, daglig leder i rørleggerkjeden VB, avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår