VB styrker seg på proffmarkedet

 
VB styrker seg på proffmarkedet
Tone Bonnerud (49) er ny på laget når rørleggerkjeden VB satser videre på proffmarkedet og utviklingen av rørleggerbedriftene i kjeden.

I VB vil Tone Bonnerud i hovedsak jobbe med proffkunder og medlemsbedrifter og hun vil ha base på Østlandet.

Tone Bonnerud har lang erfaring fra salg- og markedsarbeid på proffmarkedet. Hun har blant annet jobbet med messekonseptet Bygg Reis Deg og proffsatsningen der. Hun har også bygget opp Compass Fairs sin møtearena for byggenæringen, ByggExpo. Tone har lang og god erfaring med å bidra til økt strategisk samarbeid i verdikjeden ved å tilrettelegge for møteplasser for fremoverlente bedrifter som ønsker vekst. Nøkkelord for de arenaene hun har bidratt til å bygge er samarbeid, struktur, markedsforståelse, kvalitet og vekst med mål om å bidra til verdiskapning for de bedriftene Tone har jobbet med. Hun er utdannet markedsøkonom fra BI med prosjektledelse som et tillegg innen en Master of Management.

- Vi styrker nå satsningen vår på proffmarkedet, både nasjonalt, regionalt og lokalt med enda flere ressurser etter at vi opplever en stor etterspørsel etter våre tjenester gjennom ulike samarbeidsavtaler både på privat- og proffmarkedet, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

VB har vært tunge på forsikrings- og renoveringsmarkedet i flere år og opplever stor suksess med de mange oppdragene medlemsbedriftene får. Nylig ble en ny avtale inngått på Vestlandet med den regionale forsikringsaktøren, Skadealliansen.

- Den strategiske avtalen som er inngått med Byggmakker og BM Handel er en type avtale hvor VB tilbyr høykvalitets rørleggertjenester og fagkompetanse til en aktør som etterspør dette. Markedet ønsker tjenester fra seriøse og dyktige håndverkere, så flere avtaler med spennende aktører vil komme. Med Tone på laget vil vi jobbe enda mer aktivt overfor utbyggere, entreprenører og andre aktører. Vi vil styrke og utvikle rørleggerbedriftene våre på Østlandet, og rekruttering av nye rørleggerbedrifter står også høyt på agendaen for salgskorpset vårt, slik at vi kan dekke etterspørselen, sier Kjellsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår