Vegplanlegger

 
Vegplanlegger
Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen veg og samferdsel? Har du prosjekteringserfaring og solid kunnskap innen vegplanlegging? Og er du en god relasjonsbygger med gode kommunikasjonsegenskaper? Kom og hjelp oss med å utforme fremtiden!

Søknadsfrist: 31 August 2021 - Norway - Sted: Bergen/Fredrikstad/Kristiansand/Oslo/Stavanger/Tromsø/Trondheim - Infrastructure

VELKOMMEN TIL TRANSPORT OG BYUTVIKLING I COWI
Divisjon for Transport og Byutvikling består av ca. 450 medarbeidere fordelt på 5 avdelinger. 2 av disse avdelingene jobber med vegplanlegging og -prosjektering. Det betyr at vi har om lag 50 kollegaer innenfor dette fagfeltet. 
Vi trenger flere kollegaer til vårt stolte fagmiljø og kan derfor tilby ansettelse ved mange av våre kontorer, f.eks. Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad eller Stavanger. 
Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, og samarbeider med samfunnsplanleggere, landskapsarkitekter, arealplanleggere, miljøplanleggere og trafikkplanleggere for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.
Eksempler på aktuelle oppdrag vi jobber med er ny T-bane til Fornebu i Oslo, regulering av fergefri E 39 på Vestlandet, E 18 Tvedestrand Bamble samt planlegging for ny Elgeseter gate i Trondheim.
 

UTVID POTENSIALET DITT I ET GLOBALT TEAM AV EKSPERTER
I denne stillingen vil du bli en del av vår nasjonale virksomhet og jobbe tett med fagmiljøer innenfor hele bredden av COWIs tjenestespekter innen samferdsel. Du vil samarbeide tett med andre vegplanleggere i tverrfaglige prosjekter i alle planfaser fra skisseprosjekter til totalentrepriser. Dine hovedoppgaver vil kunne omfatte gate- og veg prosjektering, vegteknologi samt skilt og oppmerking.
   
I tillegg kan du få mulighet til å jobbe med:

  • Disiplinledelse
  • Prosjektledelse
  • Tilbudsledelse


DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere. Du har i tillegg solid forretningsforståelse. 
Du har master eller bachelor innen vegfaget. I tillegg er det en fordel med:

  • Minimum 3 års relevant erfaring fra prosjektering av veg og samferdsel
  • Praktisk erfaring med vegbygging/anleggsgjennomføring
  • Erfaring med fagansvar 
  • Du er nysgjerrig og ønsker å omstille deg med de endringene som markedet krever
  • God formidlingsevne norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med seksjonsleder i Oslo, Kristin Sørlien Klepsland på tel. +47 958 07 831
 

SLIK SØKER DU
Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig, ettersom vi fortløpende vurderer ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. Siste frist er vises i toppen av siden.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere, og at, i tråd med diskrimineringsgrunnlaget, ikke å diskriminere noen på grunnlag av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.


OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av det beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 
 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår