Vekst for Panasonic varme og kjøling

 
Vekst for Panasonic varme og kjøling
Ett år etter at Panasonic Heating & Cooling åpnet sitt Norges-kontor utvider de og ansetter bransjeveteran Thomas Halvorsen. Året har vært preget av vekst, og Halvorsen skal styrke satsningen mot proffmarkedet.

Thomas Halvorsen har lang erfaring i kjølebransjen og har også tidligere jobbet sammen med Norgessjef Thor Harald Normann-Hellum. Han startet i jobben som Sales Engineer 1. april med hovedfokus på profesjonelle varme- og kjøleløsninger.

- Thomas er kjøleteknisk veldig dyktig og har helt rett kompetanse for å konsentrere oss enda mer mot proffmarkedet og større prosjekter. Vi har tidligere jobbet sammen og utfyller hverandre godt, og jeg ser allerede resultater av kompetansen og serviceinnstillingen hans, sier Normann-Hellum.

Panasonic Heating & Cooling er en av Nordens ledende leverandører av varmepumper og klimaanlegg med lang erfaring og stor kunnskap om de nordiske forholdene. Thomas Halvorsen har utdannelse som ingeniør innen kulde og energiteknikk og skal i hovedsak jobbe med prosjektering mot proff-markedet og teknisk støtte for forhandlere.

Kompetanseheving og opplæring
Normann-Hellum og Halvorsen jobber nå med å etablere et kompetansesenter for Panasonic, ProAcademy, her i Norge. Her vil Panasonics varme-, kjøle- og ventilasjons-produkter være utstilt og tilgjengelig for trening og opplæring. Senteret skal fungere som et samlingssted for Panasonics ProPartner-medlemmer, installatører og forhandlere.

- På kompetansesenteret vil vi tilby en rekke kurs og opplæringer. Alt fra introduksjonskurs til tyngre tekniske kurs, samt tilrettelagte opplegg etter våre ProPartneres ønsker. Vi vil at forhandlerne våre skal være oppdaterte og dyktige på produktene våre slik at sluttkundene våre opplever kvalitet hele veien, sier Thomas Halvorsen.

Kompetansesenteret er planlagt åpnet i Drammen i begynnelsen av august. Pro Partner-programmet gir utvalgte forhandlere og installatører en rekke ekstra fordeler som direkte kontakt med serviceteamet, salgs- og markedsføringsstøtte og tilbud om videreutdanning.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår