Velkommen til landets største våtrom!

 
Velkommen til landets største våtrom!Teknisk sjef Remy Alsli og daglig leder Mikael Eliassen kan 4. desember ønske velkommen til The Well på Sofiemyr i Oppegård.
4. desember åpner spa- og velværesenteret The Well på Sofiemyr i Oppegård. Et 10500 kvadratmeter stort prosjekt fullt av alt du trenger for å føle velvære for en dag. – Dette er landets største våtrom, smiler teknisk sjef Remy Alsli.

av Tore Kubberød


Anleggsarbeiderne jobber fortsatt seint og tidlig på The Well, men gradvis blir det ene rommet etter det andre helt ferdig. I store deler av anlegget er det nå bare finishen som gjenstår i anlegget som totalt koster Stein Erik Hagen og eierselskapet Canica AS rundt 300 millioner kroner. Det er Hent AS (Heimdal Entreprenør) som har totalentreprisen på bygget.

The Well består av hele 10500 kvadratmeter, hvorav 6500 kvadratmeter er publikumsområder. Totalt kan publikum nyte fred og ro i 11 forskjellige kulper og bassenger, 15 badstuer eller på et soldekk på 624 kvadratmeter. I restauranten er det plass til 250 mennesker, og de besøkende kan enten ta noe enkelt i kafeen eller nyte en bedre ala carte middag.

Er været fint, så man man også nyte godt drikke i den 86 meter lange uteserveringen. I tillegg har soldekket 48 meter med uteservering. Senteret vil også inneholde to butikker.

– Ved resepsjonen blir det en gavebutikk, mens vi i velværeavdelingen har en butikk med de produktene som brukes i senteret. Vi har utviklet vår egen serie med shampoer, såper, massasjeoljer og dufter, som produseres i Sverige. Produkter som også holder en høy kvalitet, sier daglig leder Mikael Eliassen.

Du kan lese mer om prosjekt The well i VVS aktuelt nr. 6 som har utgivelse 13 oktober.

Er du ennå ikke abonnent på Norges største VVS-fagblad, sier du? Nøl ikke med å kontakte oss for et uforpliktende prøveabonnement!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår