Vellykket generalforsamling

 
Vellykket generalforsamlingBildet: Administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund.
10. juni gjennomførte Comfort-Kjeden sin 43. generalforsamling i Molde, med over 100 deltakere. Comfort-Kjeden fortsetter arbeidet med å sette fagkompetanse og rørleggeriet i fokus.

– Selv om det var variasjoner i været var både humør og stemning på topp. Deltakerne hadde noen veldig flotte dager sammen, med blant annet sightseeing i rosenes by, besøk i marmor-gruvene og lokal jazz på agendaen, sier Siw Holter, markeds- og kommunikasjonssjef i Comfort i en pressemelding.

Ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund, er nå offisielt innsatt og holdt sin første presentasjon fremfor forsamlingen om veien videre.
– For meg var det en fin mulighet til å treffe kjedens medlemmer tidlig og diskutere veien videre. Det var en flott gjeng, med foroverlente synspunkter og stor vilje til å være med på å utvikle kjeden videre. Jeg er meget positiv til fortsettelsen etter dagene i Molde, sier Skoglund om arrangementet.

Hedersprisen Årets Comfortør gikk denne gangen til Comfort Alta. Prisen deles ut til den bedriften i Comfort som utpeker seg på viktige områder i kjeden.
– Rørleggerbedriften Comfort Alta har blant annet et stort fokus på kunden og er opptatt av god service. De har dyktige ansatte, fokuserer på fagkompetanse og kvalitet i leveransene og representerer Comfort-Kjeden på en svært god måte, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Bildet: Årets Comfortør – Ruben Åsheim, Comfort Alta

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle