Vellykket generalforsamling

 
Vellykket generalforsamlingBildet: Administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund.
10. juni gjennomførte Comfort-Kjeden sin 43. generalforsamling i Molde, med over 100 deltakere. Comfort-Kjeden fortsetter arbeidet med å sette fagkompetanse og rørleggeriet i fokus.

– Selv om det var variasjoner i været var både humør og stemning på topp. Deltakerne hadde noen veldig flotte dager sammen, med blant annet sightseeing i rosenes by, besøk i marmor-gruvene og lokal jazz på agendaen, sier Siw Holter, markeds- og kommunikasjonssjef i Comfort i en pressemelding.

Ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund, er nå offisielt innsatt og holdt sin første presentasjon fremfor forsamlingen om veien videre.
– For meg var det en fin mulighet til å treffe kjedens medlemmer tidlig og diskutere veien videre. Det var en flott gjeng, med foroverlente synspunkter og stor vilje til å være med på å utvikle kjeden videre. Jeg er meget positiv til fortsettelsen etter dagene i Molde, sier Skoglund om arrangementet.

Hedersprisen Årets Comfortør gikk denne gangen til Comfort Alta. Prisen deles ut til den bedriften i Comfort som utpeker seg på viktige områder i kjeden.
– Rørleggerbedriften Comfort Alta har blant annet et stort fokus på kunden og er opptatt av god service. De har dyktige ansatte, fokuserer på fagkompetanse og kvalitet i leveransene og representerer Comfort-Kjeden på en svært god måte, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Bildet: Årets Comfortør – Ruben Åsheim, Comfort Alta

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår