Vellykket Multifag-messe

 
Vellykket Multifag-messeBildet: Hensikten med Multifag-messen er å samle et knippe leverandører som leverer produkter av høy kvalitet innenfor ulike områder av VVS-feltet. Her fra Grundfos sin stand.
Torsdag 17 november inviterte 6 leverandører innenfor VVS, til messen «Multifag» ved Clarion Hotel Ernst i Kristiansand.

Arrangøransvarlig Richard Waren (regionansvarlig - Kro Produksjon) forteller at de er meget fornøyde med fremmøte ved messen. 

Verdifull møteplass

- Vi opplever at vi dekker et behov med en slik messe. Vi fikk besøk av mennesker fra ulike VVS disipliner, konsulenter og studenter. Noen kom helt i fra Arendal for å delta på messen, sier Waren i en pressemelding.

Hensikten med Multifag-messen er å samle et knippe leverandører som leverer produkter av høy kvalitet innenfor ulike områder av VVS-feltet. Under messen i Kristiansand fikk leverandørene Grundfos, Munters, Systemair, Niprox Technology, Camfil og Kro Produksjon informere om, og vise frem sine løsninger innen ulike områder som blant annet pumpeløsninger, avfukting, filtersystemer, ventilasjonsprodukter, inneklima og vannbehandling.

Videre messeplaner lagt

- Multifag messen ble første gang avholdt i Florø i 2020, og responsen var den gang god og det ble planlagt flere messer på ulike steder i Norge. Covid-19 satte imidlertid disse planene litt på vent, men vi er nå veldig fornøyde med å være i gang med nye Multifag-messer, sier Richard Waren videre. 

Nå er også planene for videre aktivitet for Multifag lagt og Waren forteller at de nå til våren vil arrangere en messe i Bergen og så går turen til Fredrikstad høsten 2023. Multifag ser også på muligheten for å inkludere noen flere leverandører i messekonseptet for å få en ytterligere bredde på produkter og tjenester som presenteres. 

Eget fagprogram

- I første omgang ser vi etter solide leverandører for eksempel innen områder som varmepumper, oppvarming- og kjøleløsninger, sensorteknologier og VVS relaterte It-systemer. Ved Multifag-messen i Bergen til våren, vil vi også inkludere et eget fagprogram i tillegg til vårt utstillingsområde, og vi jobber nå med et godt program for dette arrangementet, avslutter Richard Waren.

Bildet: Arrangøransvarlig Richard Waren (t.v.), regionansvarlig - Kro Produksjon, forteller at de er meget fornøyde med fremmøte ved messen. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår