Vender tilbake til Grohe

 
Vender tilbake til GroheBildet: Bjørn-Erik Kjøle
Bjørn-Erik Kjøle er ansatt som ny prosjektleder hos Grohe fra 1.mars.

Nå skal han lede samarbeidet med entreprenører og installatører sammen med Grohes norske salgsteam.

- Grohe er involvert i flere store og spennende prosjekter om dagen. Jeg har allerede erfart at dette er et innovativt og bransjeledende selskap, med store ambisjoner. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på flere prosjekter sammen med et fantastisk team, sier Kjøle.

Det er ikke første gangen Kjøle er ansatt hos Grohe. I perioden 2008- 2012 var han regionssjef i selskapet. Nå vender han altså tilbake til sin tidligere arbeidsgiver.

- Det er veldig hyggelig å være tilbake hos Grohe. Det er et selskap som med årene blitt et stadig mer fremgangsrikt selskap, med høyt fokus på innovasjon. Jeg mener et av Grohes viktigste konkurransefortrinn er den kontinuerlige utviklingen av nye, innovative løsninger. Grohe er bransjeledende på innovasjonskraft, sier han.

Også Country Manager i Grohe Norge, Ole Christian Mork, er glad for at Kjøle nå er tilbake.

- Det er lite som er hyggeligere enn å få tilbake gode medarbeidere. Kjøle har kunnskap som bidrar til å styrke oss ytterligere. I tillegg vet jeg at vi med han har fått på plass en dyktig lagspiller som passer perfekt inn i teamet vårt, sier han.

Kjøle kommer fra stillingen som salgssjef i Oso Hotwater AS. Han har blant annet tatt utdannelse innenfor salgsanalyse, salgstrening og motivering fra Handelshøyskolen BI.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår