Ventilasjonmontør

 
Ventilasjonmontør
Søknadsfrist: 29.05.2022
Sted: GK Narvik/Evenes
Tittel: Ventilasjonmontør

GK er en landsdekkende teknisk entreprenør, og satser nå enda hardere innenfor ventilasjonsfaget i regionen. Vi søker derfor 2-4 ventilasjonsmontører. Vi ønsker at du har erfaring fra ventilasjonsmontasje eller andre byggtekniske fag. Dersom du har manglende erfaring, hjelper det langt på vei om du er lærevillig og ønsker utfordringer. Grunnet økt arbeid hos forsvaret er det en fordel om du kan sikkerhetsklareres.

Hva skal du gjøre?

Våre montører jobber som normalt i team på 2 med montasje av ventilasjonsanlegg både på større byggeplasser og på mindre ombygginger.

Den første tiden vil gå til opplæring sammen med flinke fagfolk i GK og hos våre samarbeidspartnere. Etter hvert blir du nok så god at du vet akkurat hva som skal til for å løse de ulike utfordringene. Du vil møte moderne tekniske rom hvor du ser det ypperste av ny teknologi for at et bygg skal fungere, men du vil også møte trange gamle kjellere og loft hvor du må mekke og utbedre slik at de som bruker bygget skal få god luft. Det du gjør vil gi de som bruker bygget en bedre hverdag. Samtidig vil din innsats gjøre at byggene bruker mindre energi og blir mer miljøvennlige.

Hva trenger du å kunne?

Egentlig ingenting. At du har førerkort er lurt da det blir en del kjøring fra oppdrag til oppdrag. Om du har en interesse for å drive med håndverk eller har holdt i et skrujern før er det en fordel. Det vi er på jakt etter en noen som er villig til å lære seg et håndverk. Vi vil gjøre deg til en fagmann og håper du vil bygge din fremtid i GK sammen med oss. Selvfølgelig ønsker vi gjerne at du som har erfaring med ventilasjonsmontasje også søker.

Hvem skal du jobbe sammen med?

Vår entrepriseavdeling har folk i Narvik, Harstad, Lødingen, Sortland og Leknes. Vi er en flott gjeng på 17 stykker som jobber med ventilasjon, prosjektering og montering. Sammen med vår service og kuldeavdeling danner vi et slagkraftig team i Hålogalandsregionen på 45 medarbeidere. Du vil også møte faste underentreprenører og samarbeidspartnere på byggeprosjekter i regionen.

Her er det skikkelig drive og alle vil GK og deg det beste for at vi sammen skal lykkes. Vi gleder oss skikkelig til å få nye kollegaer og håper å kunne ansette 2-4 stykker som sammen også blir en god vennegjeng på jobb. 

Hva kan GK tilby deg?

  • Egen servicebil
  • Fast lønn, samt pensjon og forsikringsordninger
  • At du er trygg og sikker i arbeidshverdagen
  • At du lærer, utvikler deg og blir skikkelig god
  • Kollegaer som vil at du skal lykkes, ler sammen og har det gøy
  • En trygg og god arbeidsgiver

Vi i GK gir deg muligheter som gjør deg bedre - for blir du bedre, blir vi bedre! 

Til stillingen benytter vi enkel søknad, det vil si at vi vil be deg om å legge igjen navn, e-post og telefonnummer slik at vi kontakte deg for å høre litt mer om din erfaring og dine kvalifikasjoner etter søknadsfrist. Er du fortsatt er usikker så ring meg gjerne på 99103598 (avdelingsleder Glenn Johansen) så kan jeg fortelle deg hva du har i vente.

Søknadsfrist 22.05.2022. 

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår