Ventistål overtar AutoLogic

 
Ventistål overtar AutoLogicBildet: Kjell Kristoffersen, avdelingsleder AutoLogic, og Øystein Bø, COO i Ventistål, ser fremt til å tilby komplette løsninger sammen.
Ventistål AS har ytterligere styrket sin avdeling for byggautomasjon ved å overta AutoLogic AS.

Autologic har i 11 år vært leverandør av Automatedlogic sine produkter i Norge. Automatedlogic bruker BACnet protokollen på alle deres regulatorer og WEBctrl blir brukt som toppsystem.  

- Dette er trygge systemer som har vært en bærebjelke for automatikksystemene i alle disse årene og som vil være en sentral aktør i årene som kommer. AutoLogic flytter og etablerer seg på hovedkontoret til Ventistål AS på Brobekk, Knud Brynsvei 5 med 8 mann som styrker den totale staben betraktelig. Totalt vil avdelingen nå bestå av 11 personer, alle med høy kompetanse innen prosjektering, prosjektledelse og teknisk kunnskap innen byggautomasjon, skriver Ventistål i en pressemelding.

- Fagområdet er på plass hos oss fra før, men etterspørselen blant byggherrer og entreprenører for en totalleverandør som kan levere komplette løsninger med automatikk er stor. Store kompliserte anlegg der aggregater, kjølemaskiner og VAV spjeld kommuniserer på en felles plattform er etterspurt. Dette kan vi nå levere samlet, med et totalansvar for løsning og funksjoner, heter det videre i pressemeldingen.

- Ventistål leverer riktige tekniske løsningene innen behovstyrt ventilasjon, samt behovstyrte varme og kjølesystemer. Disse systemene vil til enhver tid være tilpasset brukerne av bygget for å sikre det beste inneklimaet til lavest mulig energiforbruk. Dette har AutoLogic nå levert i Norge i 11 år og er klare for å levere gjennom Ventistål sine kanaler, skriver Ventistål AS avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår