- Vi forberedte oss grundig

 
- Vi forberedte oss grundigAdministrerende direktør i Høiax, Thomas Buskowen gir stor honnør til bedriftens HMS-avdeling og alle medarbeiderne har vært utrolig bevisst på utfordringene med å unngå smitte. Foto: Odd Borgestrand
- For Høiax har "Korona-året" 2020 utvilsomt vært et spesielt år. Det ble større endringer enn forventet, men for oss har vi likevel opplevd en fin markedsutvikling, sier administrerende direktør Thomas Buskowen.

Av Odd Borgestrand

- Da de første Covid-19 rapportene kom inn fra Asia forberedte vi oss på raske leveranser fra Asia og også fra Italia. Da nedstengningen kom var vi på en måte forberedt på å holde butikken gående, fordi vi hadde sikret oss hos våre kjernekritiske leverandører.

- Valutautfordringene gjorde oss noe urolig, men valgte likevel å bygge kraftige lagre gjennom første kvartal. Dette reddet oss, slik at vi kunne opprettholde produksjonen. Vi foretok permittering av noen medarbeidere på grunn av usikkerheten, men produksjonen gikk nærmest normalt, forteller Buskowen.

Han gir stor honnør til bedriftens HMS-avdeling og alle medarbeiderne har vært utrolig bevisst på utfordringene med å unngå smitte. I hele 2020 ble det ikke registrerte en eneste smittet i bedriften. Buskowen forventer et positivt resultat også for 2020.

- Mange av våre kunder er i løpende prosjekter og vi har valgt å ta en større del av regninga enn vi normalt ville gjort ut fra situasjonen. Resultatmessig blir det dermed et noe svakere resultat enn i et normal-år, spesielt med tanke på valutasituasjon. Omsetningsmessig har vi faktisk opplevd en liten økning.

Høiax-direktøren betegner markedsutsiktene for neste år som utrygg, selv om bygg ikke er hardest rammet.

- Likevel vil Høiax satse sterkt på videre investeringer i alle deler av bedriften, sier han.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår