Vi søker daglig leder

 
Vi søker daglig leder
AS Rørlegger er en rørleggerbedrift med 10 ansatte i Trondheim. Bedriften ble etablert i 1935 og ble en del av K. Lund i 2009. Årlig omsetning er 16 mill.kr. fordelt på butikk, service og prosjekt.

AS Rørlegger har 85 års historie som rørleggerbedrift i Trondheim. Bedriften har hatt tilhold i Fjordgata og på Leangen, mens dagens beliggenhet er på Lade. Bedriften er kjent som faglig flink, god serviceinnstilling, lokal tilhørighet og med engasjerte folk.

De siste årene har bedriften hatt utfordringer med sin lokalisering og dermed hatt fallende omsetning. Men med lojale ansatte og faste kunder, høy innsats, et sterkt merkenavn og en langsiktig eier, har bedriften tro på fremtiden.

Vi søker nå etter en daglig leder som kan utvikle bedriften og styre den inn i fremtiden. Jobben innebærer både personal-, kunde- og økonomiansvar. Du vil få stort handlingsrom og fleksibilitet sammen med motiverte medarbeidere i et godt arbeidsmiljø.

Det er en fordel med rørfaglig bakgrunn, forretningsforståelse og relevant ledererfaring.

Søknadsfrist er 20. februar 2020.

Søknad kan sendes til styreleder Morten Korsnes på morten.korsnes@klund.no.

Dersom du har spørsmål eller ønsker en samtale, kan du kontakte Morten Korsnes på telefon 911 53 959.

AS RØRLEGGER
Ladevegen 23
7066 Trondheim
73 82 99 20
post@asrorlegger.no
www.asrorlegger.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår