Vi søker daglig leder til Comfort-bedrift

 
Vi søker daglig leder til Comfort-bedrift
Godt innarbeidet og vel etablert Comfort-bedrift i Oslo med 10 ansatte og omsetning på ca. 18. mill, med god lønnsomhet, søker formann/daglig leder, som har potensiale til å overta bedriften på sikt. Nåværende eiere har ikke noen til å overta driften og nærmer seg pensjonalder.

Rette vedkommende kan regne med konkurransemessig god lønn, bilordning og hyggelig arbeidsmiljø. Bedriften ligger sentralt plassert i Oslo - med butikk.

Bedriften ble startet i 1988 og har gradvis bygd seg opp til dagens størrelse. Bedriften har en godt innarbeidet kundekrets, med både faste forretningskunder og kunder på privatmarkedet. Butikken utgjør i dag ca. 35 % av omsetningen over disk. Butikken genererer i tillegg en god del av installasjons-oppdragene.

Søker bør ha mester/ingeniørutdannelse og erfaring med ledelse. Personlig fremferd og egnethet er avgjørende.

Gjennom vårt eierskap i Comfort-Kjeden og VVS Norge, er det en rekke tilbud for etterutdanning innenfor, dokumentasjon, teknisk, ledelse salg osv.

For spørsmål om stillingen, kontakt: Jarle Amble på tlf +47 900 11 640.
Søknaden sendes til: jarle@comfort.no

Søknadsfrist: SNAREST

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår