Vi søker en team-orientert Salgssjef.

 
Vi søker en team-orientert Salgssjef.
Vil du lede VVS avdelingen hos Norges ledende aktør i bransjen?

 

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Ventilasjon, Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Selskapet har 1200 ansatte, 60 utsalgssteder med et landsdekkende logistikksystem og 8 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. De har mer enn 1100 medarbeidere fordelt over hele landet sitt daglige virke. Fra små, lokale servicesentre med 2 ansatte til det store sentrallageret med en mannskapsstyrke på over 200 som jobber døgnet rundt.


Trives du med teknisk salg og salgsledelse?
Vi søker proaktiv og kommersiell Salgssjef VVS til vårt team.

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør i bransjen og har ambisiøse mål for fremtiden. Vi søker nå en drivende, engasjert og erfaren Salgssjef til VVS- avdelingen i regionen Oslo/Akershus. Som Salgssjef vil du ha ansvar for å lede og organisere VVS-avdelingene i regionen, utvikle og implementere salgsstrategier og være en viktig bidragsyter inn i regionens ledergruppe. Du vil ha det overordnede ansvaret for avdelingens salgs- og kostnadsbudsjett og kundetilfredshet. Dette er en dynamisk og viktig stilling for regionen, og du vil være tett på markedet og bidra til økt omsetning, lønnsomhet og konkurransekraft.

Vi ser etter en proaktiv Salgssjef som trives med å jobbe operativt ut mot kunder, leverandører og samarbeidspartnere, samt støtte og utvikle de andre selgerne i avdelingen. Du vil ha ansvar for oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje, i et marked med et stort potensial. Som Salgssjef VVS har du en sentral rolle i Brødrene Dahl og du vil bli en del av et kollegialt miljø med gode rammebetingelser. Dette er en kommersiell rolle med stor betydning for regionen, og med gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling. Stillingen rapporterer til Regionssjef og har kontorsted på Brødrene Dahls hovedkontor på Bryn.

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Skape gode relasjoner til våre samarbeidspartnere og potensielle kunder og sørge for et godt nettverk i regionen
  • Sørge for økt markedsandeler, omsetning og kundetilfredshet i regionen
  • Være proaktiv, markedsorientert og ha god oversikt over prosjekter i markedet
  • Lede, motivere og være en pådriver for eget VVS-team i regionen og sørge for god kommunikasjon internt
  • Utarbeide årlige salgsstrategi- og handlingsplaner og gjennomføre disse
  • Utarbeide rammeavtaler og tilbud
  • Medlem av ledergruppen og en bidragsyter inn i lederteamet
  • Personalansvar og ansvarlig for å gjennomføre medarbeidersamtaler
  • Budsjettansvar for avdelingen i regionen 

Du har minimum 3-5 års ledererfaring, høyere utdanning innenfor salg, tekniske fag eller tilsvarende, men erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Vi ser etter en drivende leder som trives med løsningssalg og er en pådriver for morgendagens forretningsmuligheter. Du går frem som et godt eksempel, har god forretningsforståelse og helhetsorientering, samt ønsker å hjelpe andre til å nå gode resultater. Du er teamfokusert, motiverende og en inspirator som jobber målbevisst og proaktivt. Du kommuniserer godt på alle nivåer, er overbevisende i salgs- og forretningsdiskusjoner og har god forståelse for hele verdikjeden. Vi ser etter deg med erfaring med løsningssalg og bransjeerfaring er ønskelig, men ikke et krav. Gode dataferdigheter og Excel-kunnskaper er en forutsetning.

Som person er du engasjert og selvgående, og jobber aktivt for at både du og avdelingen skal oppnå gode resultater. Du har høy arbeidskapasitet og en utpreget serviceinnstilling til både kollegaer og kunder, og trives i et aktivt arbeidsmiljø. Her vil du komme inn i et stabilt selskap som i alle år har levert gode resultater. Brødrene Dahl tilbyr konkurransedyktige betingelser som omfatter meget gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, med mer.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Anna Reiersen, tlf. 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Brødrene Dahl om ønskelig.

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Oslo

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår