Vidar Skoglund blir ny adm.dir. i Comfort

 
Vidar Skoglund blir ny adm.dir. i ComfortBildet: Vidar Skoglund, ny administrerende direktør i rørleggerkjeden Comfort
- Etter en lengre ansettelsesprosess hvor Comfort har vurdert en rekke sterke kandidater falt valget til slutt på Vidar Skoglund, sier Styreleder i Comfort – Kjeden AS Stig Fylling.

Skoglund kommer fra stillingen som administrerende direktør i Din Baker AS som er en medlemseid landsdekkende bakerikjede som består av ca 60 medlemsbakerier og 250 butikker som fronter sin lokale profil, med en omsetning på ca 2,7 mrd.

Han har tidligere også vært administrerende direktør i Panoramagruppen AS som er en grossist i gullsmedbransjen, samt eier av kjedene Gullfunn, og Juvelen. I tillegg har han også vært kjededirektør i Intersport.

Skoglund har solid ledererfaring og jobbet med kjedeledelse og kjedebygging siden 2002. Han har erfaring spesielt fra varehandel fra flere bransjer, som dagligvare, sport, forsikring/bilbransje, gullsmedbransjen og bakeri-bransjen. Videre har han god erfaring fra flere deler av verdikjeden, produksjon, leverandør, grossist samt butikkdelen.

- Vidar er opptatt av å bygge gode team som fungerer og utfyller hverandre, og han er god til å skape relasjoner og bygge tillit mot interne og eksterne samarbeidspartnere. Vi tror Vidar har det som skal til for at Comfort-Kjeden skal lykkes i årene som kommer, sier styreleder i Comfort-Kjeden AS, Stig Fylling.

Skoglund ser frem til å tiltre stillingen, og tror den lange erfaringen han har fra kjedeledelse og kjedebygging vil komme godt med i den nye rollen.

- Jeg ser frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Comfort, et selskap som har solid merkevareforankring og er en av landets mest profilerte kjeder i bransjen, sier han.

Vidar Skoglund vil tiltre stillingen senest 01.07.2017, og i mellomtiden vil Siw Holter fortsette som konstituert administrerende direktør.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår