Vifter & Miljø AS fyller 25 år

 
Vifter & Miljø AS fyller 25 årBildet: Andreas Solrud (daglig leder), Steffen Bjerkvoll (prosjektsjef), Bjørn Steinar Lien (styreleder)
I dag, mandag den 30. november 2020, er det 25 år siden firmaet Vifter & Miljø AS ble stiftet.

Vifter & Miljø AS ble stiftet 30. november 1995 av Bjørn Steinar Lien og Steinar Wackelin.

Starten på historien går tilbake til 1982, da Lien ble ansatt som salgsingeniør i det heleide engelske firmaet Woods of Colchester Scandinavia AS Han ble etter hvert daglig leder i dette firmaet, og fulgte med over til Solberg & Andersen AS som avdelingsleder da de tok over hele Woods-porteføljen i 1986.

Etter 10 år som egen avdeling i SAAS, startet Vifter & Miljø AS opp i 1995, fortsatt med vifter og utstyr fra Woods of Colchester som hovedportefølje.

- Dagens utgave av Vifter & Miljø er en Rådgivende utstyrsleverandør, med et av markedets største utvalg av vifter og luftteknisk utstyr. Vi leverer komplette systemløsninger i forbindelse med garasjeventilasjon, brannventilasjon, bypass-løsninger og trykksetting av trapperom. Vi leverer alle type vifter til de fleste installasjoner, herunder aksialvifter, sentrifugalvifter, kanalvifter, takvifter, veggvifter, EX-vifter og EC-vifter, sier styreleder i Vifter & Miljø, Bjørn Steinar Lien, i en pressemelding.

- Vifter & Miljø AS er opptatt av at en komplett leveranse fra oss ikke bare skal leveres, men også bli igangkjørt, innregulert og fulgt opp på korrekt måte. Vi bistår derfor med igangkjøring av alle våre anlegg, og tilbyr også serviceavtale på anlegg levert av oss, sier Lien.

- Vifter & Miljø AS har satt seg som overordnet mål å være totalleverandør av vifter og luftteknisk utstyr til bransjen. Alle våre selgere er utdannede ingeniører, og en prioritert oppgave er å yte teknisk og faglig hjelp på et høyt nivå. Vi «skreddersyr» totalløsninger, og vi fører kun produkter fra anerkjente og seriøse leverandører. Vifter & Miljø AS dekker hele landet, og vi står på for våre kunder, med et dedikert ønske om å være best i klassen, sier Lien avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår