Viken El & VVS i Fredrikstad inn i Comfort-Kjeden

 
Viken El & VVS i Fredrikstad inn i Comfort-KjedenBildet: Eierne av Viken El & VVS signerer kontrakt om medlemskap i Comfort-Kjeden. På bildet er (f.v.) Thomas Charles Johansen, Martin Sture, og Rolf Tveter og Kari Øgle Kjensberg fra VVS Norge RMB
1. juli får Comfort-Kjeden og VVS Norge et nytt medlem i Fredrikstad. Viken El & VVS har signert kontrakt og gleder seg til å ta fatt på det nye samarbeidet.

Bedriften vil begynne med et Comfort-showroom og vil etter hvert utvide VVS-delen av bedriften.

 – Jeg har tidligere jobbet med Comfort-Kjeden, så jeg kontaktet administrerende direktør Kari Øgle Kjensberg og forhørte meg om alt om medlemskap fra A til Å. Jeg synes dette virket som en spennende mulighet for vår bedrift og også fordi jeg kjenner kjeden godt, sier Martin Sture, medeier og daglig leder av Viken El & VVS, i en pressemelding.

- Større utvalg av VVS-løsninger
Viken El & VVS signerte kontrakt med Comfort-Kjeden i slutten av mai, og blir offisielt medlem fra 1. juli. De vil starte med et Comfort-showroom og vil etter hvert vurdere om de også ønsker en butikk. Showroomet anslås å være ferdig til utpå senhøsten og Sture ser frem til at dette er klart.

– Vi gleder oss til å få bygget og vist frem showroomet, og tror også det vil bli bra at vi nå kan tilby et større utvalg av VVS-løsninger til våre prosjektkunder. Vi er overbevist om at samarbeidet med Comfort-Kjeden vil bli veldig bra.

God omsetningsutvikling
– Det var stas å bli kontaktet av Sture angående medlemskap i Comfort-Kjeden og vi gleder oss til de offisielt er medlem og til showroomet er oppe og går. Viken El & VVS blir et verdifullt Comfort-medlem og de har siden sin oppstart av VVS-delen hatt god omsetningsutvikling på dette feltet. Sture er også veldig positiv, noe som er inspirerende for oss å jobbe med, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden og Bademiljø (VVS Norge RMB).

Sterk merkevare
Sture forteller at Comfort-Kjeden har en meget sterk merkevare som mange kjenner til, og som også kommer godt med i rekrutteringen av nye ansatte.

– Det er en stor fordel å være medlem av Comfort, da det er et sterkt merkenavn. Kjeden kan videre tilby og tilrettelegge det vi har behov for, slik at vi kan konsentrere oss om jobben.  Vi skal nå søke etter en prosjektleder og en rørlegger, så det blir spennende, sier Sture.  

Godt synlig i nærområdet
I dag består bedriften av 23 ansatte som er fordelt på elektrikere og rørleggere. Med planer om å utvide VVS-delen av bedriften vil de bli en betydelig aktør og Comfortør i Fredrikstad og Sarpsborg.

– Medlemskapet i Comfort-Kjeden vil gi oss en fordel som både vi og kjeden kan dra nytte av, sier Sture. Deler av bilparken til Viken El & VVS skal profileres om i Comfort-design og vil med det være godt synlig i nærområdet.

– Jeg begynte som daglig leder i Viken El & VVS i 2019 og vi startet VVS-delen i 2020. Etter sommeren har vi hatt god driv og det ser lyst ut i denne omgang, så vi har stor tro på at medlemskapet i Comfort-Kjeden og VVS Norge vil styrke oss ytterligere, avslutter Sture.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår