Vil bedre kommunikasjonen på byggeplass

 
Vil bedre kommunikasjonen på byggeplassDaglig leder Sondre Blaasmo i 24onoff.
24onoff lanserer nå en ny kommunikasjonsløsning for håndverkere og tar neste skritt i å akselerere digitaliseringen i byggebransjen.

I kampen om oppdragene er det viktig for håndverkerne å klare å synliggjøre kvaliteten i arbeidet. 24onoff har i flere år jobbet tett med håndverkere for å utvikle en løsning som hjelper dem med å levere håndverk av høy kvalitet på en effektiv måte og i henhold til gjeldende lovverk. Nå lanseres et nytt kommunikasjonsverktøy spesielt utviklet for håndverkere. Et stort fremskritt for å spare tid, øke produktiviteten og sikre lønnsomheten i prosjekter.

For mange feil og misforståelser Det er estimert at 30% av arbeidet som utføres i byggebransjen er omarbeid som følge av feil. Gjennom et nytt verktøy tilpasset spesielt for håndverkere, håper gründer og daglig leder Sondre Blaasmo at selskapet skal hjelpe enda flere håndverkere med å forenkle hverdagen, slik at mer tid kan brukes på selve håndverket.

- Dårlig kommunikasjon påvirker i aller høyeste grad effektivitet, kvalitet og lønnsomhet på byggeprosjekter, og har vært en felles utfordring hos nesten alle håndverkere vi har snakket med siden vi startet 24onoff, sier Sondre Blaasmo.

Det er kjent at mange samtaler og diskusjoner går over telefon, noe som er tidkrevende og gjør det vanskeligere å dokumentere og unngå misforståelser. En rapport fra McKinsey viser at 80% av alle byggeprosjekter går over tid og budsjett, som gjør det utfordrende å begeistre kunden. Det vil 24onoff gjøre noe med.

- Over 70 prosent av kundene velger kvalitet over pris. Da må man ha gode verktøy som gjør at man kan fokusere mer på håndverket og kunden og minimere misforståelser og feil som sluker tid, fortsetter Blaasmo.

Om 24onoff:

24onoff lager programvare for byggebransjen. Selskapet ble etablert i 2012 og har i dag 10 ansatte. Selskapets største eier er Norselab.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår