Vil bli smartere og mer digital

 
Vil bli smartere og mer digitalAdministrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp (t.v) og daglig leder Jan Vang i VVS Eksperten. (Foto: Odd Borgestrand).
I regi av innkjøpsalliansen VVS Norden, sitter Rørkjøp og VVS Eksperten i disse dager og reforhandler alle avtaler. Knallhard jobbing i verdikjeden for en smartere og mer digital logistikk er et av kravene.

– Formålet med VVS Norden er å oppnå innkjøpsavtaler med alle våre grossister og leverandører som resulterer i større konkurransekraft og bedre lønnsomhet for våre bedrifter, sier administrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp i en pressemelding.

– Som et resultat av forhandlingene så langt, kan vi røpe at de fleste av våre grossister nå tar nødvendige grep for å få på plass en smartere og mer digital logistikk som vil gagne alle norske rørleggere i deres arbeid mot forbrukeren. Det er vår førjulsgave til norsk VVS-bransje, mener han.

Rørkjøp og VVS Eksperten har samlet en total omsetning på over 5 milliarder kroner. Det gir styrke ved forhandlingsbordet.
– Historisk sett har ett av de største problemene i Norsk VVS-bransje vært at for få har jobbet på vegne av bransjen og unngått samarbeid til beste for forbrukeren. VVS Norden har en klar strategi på at vi i årene fremover vil løfte Norsk VVS bransje opp og frem sammen med våre beste partnere, sier daglig leder Jan Vang i VVS Eksperten.

Rørkjøp og VVS Eksperten tydelig på at de jobber videre som to uavhengige kjeder.
– Det vi har til felles er at vi jobber hardt for rørleggerens konkurransekraft og troverdighet. Det gjør vi med en enkel metodik understøttet av gode, digitale verktøy, understreker Frank Olsen.
– Ja, vi gleder oss til å fortsette dette samarbeidet i det nye året, avslutter Jan Vang.

Om VVS Norden:
Rørkjøp og VVS Eksperten er to av Norges største rørleggerkjeder som samlet har
ca. 2 mrd NOK i årlig innkjøpsvolum og en total omsetning på rundt 5 mrd NOK. Rørkjøp-kjeden består av nærmere 400 selvstendige rørleggerbedrifter og VVS Eksperten har rundt 350, både med og uten butikk. Begge kjedene er landsdekkende og har samlet 3000 rørleggere. Gjennom innkjøpsalliansen VVS Norden, er målsetting å bli Nordens største innkjøpsallianse av VVS-produkter. Utover innkjøpsalliansen VVS Norden, vil Rørkjøp og VVS Eksperten jobbe videre som to uavhengige kjeder.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår