Vil du bli en av teamet på Grad-In?

 
Vil du bli en av teamet på Grad-In?
Vi søker deg som har kunnskap og erfaring om VVS og en god sosial kompetanse.

Feltselgere
Dere får muligheten til, i nyopprettede stillinger, å bygge opp en større kundeportefølge og være med på en spennende reise. Målet er å metodisk utvikle våre forretningsforbindelser med installatører og eiendomsselskaper i Norge.

Inneselgere
Målet er å gi våre kunder teknisk rådgivning, sende tilbud og motta ordrer. Geografisk plassering Varberg.

Send din søknad til patrik.johansson@grad-in.se eller linnea.bengtsson@grad-in.se.

Grad-in AB er et familieeid selskap, grunnlagt 1993 som har sitt nisjemarked innen VVS-bransjen og i hovedsak på radiatorer, konvektorer og tilbehør.

Vi har enerett i Sverige og Norge for et antall bransjeledende varemerker. Vår forretning retter seg til installatører og eiendomsselskaper. Grad-in AB har sin virksomhet i nye lokaler i Varberg. Vi er 10 ansatte og selskapet omsatte for 34 Mkr i 2017. Nå nærmer vi oss 50Mkr og har fortsatt kraftig vekst. Vi har nye eiere og med styrking av salgsstaben har vi som målsetting å omsette for 200Mkr.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår