Vil du bringe nye anleggsprosjekter til virkeligheten?

 
Vil du bringe nye anleggsprosjekter til virkeligheten?
Søknadsfrist: 12.02.2023
Sted: Oslo
Tittel: Kalkulatør, Avd. Øst

NCC søker en erfaren kalkulatør til avdeling Øst med kontor på Brynseng i Oslo, som ønsker en sentral rolle på noen av Østlandets mest spennende anleggsprosjekter. 

Dine nye utfordringer og ansvarsområde

Som kalkulatør vil du være du en sentral bidragsyter i tilbuds- og kalkulasjonsprosessen av anleggsprosjekter på Østlandet. Du vil være direkte delaktig i planleggingen og gjennomføringen i anbudsfasen, og vil ha ansvar for systematisk innhenting og evaluering av tilbud fra underentreprenører, rådgivende og leverandører. Videre vil du koordinere og samarbeide på tvers av NCC sine avdelinger der det er behov. Tidvis vil du delta i presentasjoner av kalkylene både internt og eksternt. Avdeling Øst gjennomfører prosjekter fra omtrent 100 MNOK og opp. 

Som kalkulatør vil du rapportere til Leder for Marked & Anbud i Avdeling Øst.

Hvem er du? 

For å trives i NCC ser vi for oss at du er en dyktig kalkulatør med erfaring fra håndtering av kalkulasjons- og tilbudsprosesser i anleggsprosjekter, gjerne med spisskompetanse på betongkonstruksjoner. Du har erfaring med kalkulasjon av offentlige anbud, og har gode digitale ferdigheter som sikrer struktur og sporbarhet i overlevering. Rollen innebærer en høy grad av selvstendighet, og vi antar at du er i stand til å løse komplekse utfordringer og motiverer deg selv til å levere resultater. Videre ser vi for oss at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter, skriftlig og muntlig på et skandinavisk språk, samt engelsk. 

Vi antar at du har en teknisk bakgrunn med god relevant erfaring. Dersom du har en teknisk utdannelse tar vi deg gjerne imot, men lengre relevant erfaring vil bidra til å lykkes i rollen.

Hva får du?

I NCC vil du bli en del av en organisasjon med gode verdier, tydelige miljøambisjoner og sterk vilje til å lykkes. Dette er sentrale grunner til at vi har fornøyde og stolte ansatte. Vi kan tilby deg gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et godt og spennende arbeidsmiljø.  
 
NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. 
 
NCC er ett av de ledende entreprenørselskapene i Norden, og omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2021 omsatte NCC for cirka 53 milliarder SEK og hadde 13 000 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.
  

Søknadsinformasjon 

Jefferson Wells samarbeider med NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no.  
 
Merk! Søknader behandles fortløpende, og stillingen kan bli besatt før annonsefrist. Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.  
  
For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;  
Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no 
Torstein Rønning, mobil: +47 954 75 117 / torstein.ronning@jeffersonwells.no

Om arbeidsgiveren

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse, og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter. Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-, kraft- og idrettsanlegg.

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår