Vil du være med å skape fremtidens jernbane?

 
Vil du være med å skape fremtidens jernbane?
Søknadsfrist: 26.12.2022
Sted: Oslo
Tittel: Installasjonsleder

Installasjonene for utrullingen av ERTMS i Norge startet i 2021. Den første linjen skal settes i drift innen utgangen av 2022. Installasjoner, testing og idriftsettelser vil fortsette frem til 2034 for å erstatte eksisterende anlegg for alle norske jernbanestrekninger med Siemens’ ERTMS-teknologi.

Installasjonene utføres av Siemens’ kontraktsfestede underleverandører Baneservice, Belam og Nettpartner der Siemens’ rolle er å følge opp installasjonsaktivitetene på stedet.

Etter at installasjonene er avsluttet, må ERTMS-signalsystemet gjennomgå omfattende testing som vil føre til overlevering og idriftsettelse av systemet. Slike testaktiviteter omfatter f.eks. installasjonstester, korrespondansetesting, funksjonstesting, integrasjonstesting og akseptansetesting. Testing vil bli utført både ute i sporet, i det sentrale datarommet og i våre laboratorier. Test- og idriftsettelsesteamet vil ha en sentral del i idriftsettelsesaktivitetene av utrullingen.

Vår Installasjonsleder skal lede aktivitetene installasjon, test og idriftsetting. Han blir leder av et team av byggeledere, testere og idriftsettere. Teamet består av egne ansatte og utvides ved behov med eksterne.

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du har en elektrofaglig bakgrunn og solid erfaring fra installasjon, gjerne fra jernbane/infrastruktursektoren. Du liker å være ute der det skjer, men har også god kontroll på det administrative og logistikken i prosjektene dine.

Som person er du god på å lede et team med komplekse oppgaver. Du er god til planlegging og organisering og har en analytisk tilnærming til oppgavene. I et så stort prosjekt er vi avhengig av struktur og god planlegging for å nå milepælene som er satt, da det er mange operasjoner og mennesker som er involvert.
 
Installasjonsleder vil rapportere til vår norske ERTMS-prosjektleder.

Det må påregnes omfattende reiser i perioder.

Siemens Mobility kan i tillegg til Norges kuleste og mest komplekse signalprosjekt tilby:

  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter både i inn- og utland
  • Gode faglig dyktige kollegaer som brenner for prosjektet
  • Gode pensjons- og forsikringsvilkår


Høres dette ut som deg? Kontakt vår partnere på rekruttering!
Til denne rekrutteringen biståes vi av vår rekrutteringsrådgiver Jefferson Wells ved Erik Skjørtvedt.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller andre avklaringer;
erik.skjortvedt@jeffersonwells.no/ 928 61 896

NB! Vi intervjuer fortløpende og stillingsannonsen kan tas ned før søknadsfrist.

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår