Vil vannskadene til livs

 
Vil vannskadene til livsIllustrasjonsbilde: Getty Images
SINTEF Byggforsk, Rørentreprenørene Norge og Fagrådet for våtrom går sammen om å arrangere et årlig fagseminar med fokus på vannskadeproblematikken. Seminaret går av stabelen 7. februar.

Av Bjørn Laberg

Med følgende kompetente foredragsholdere ønsker arrangørene å gå i dybden på det evige, tilbakevendende temaet vannskader.

- Dessverre viser det seg at antallet vannskader fremdeles er alt for høyt i Norge. Derfor ønsker vi en tett dialog med bransjeaktører og fagmiljøer, for å få en endring i denne negative utviklingen, sier Lars-Erik Fiskum, forskningsleder i Sintef Byggforsk.

- Seminaret vil fokusere på tydelig informasjon, gode løsninger og optimale installasjonsprinsipper. Tanken er å få til et årlig fagseminar, med fokus på nevnte vannskadeproblematikk, sier han.

Utfordringer som: funksjonsbaserte krav (TEK), en flom av nye produkter, varierende grad av prosjektering, vil stå på dagsorden under årets seminar.

Se hele programmet her

Påmelding

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår