Vinylgulv er tilbake

 
Vinylgulv er tilbakeBildet: Soren Knudsen, Salgssjef, Purus Norge (t.v.) og Bjørn Moen, administrerende direktør i Heidenreich
Flere ting tyder på at vinylgulv er tilbake. Både på baderom og vaskerom.

- Når vinyl synes å få et oppsving så er det moro å kunne tilby moderne løsninger, også når det gjelder sluk. Purus Line for vinyl har vi hatt en liten stund og vi kan se at salget øker, sier Bjørn Moen, administrerende direktør i Heidenreich, i en pressemelding.

Det er viktig å levere det kunden etterspør. Vi er tilfreds med at Heidenreich var tidlig ute med å ta inn nok Purus Line som også dekker dette behovet. Tilgjengelighet er viktig og Heidenreich leverer på tiden, noe som ofte er avgjørende for å oppnå god kundetilfredshet, sier salgssjef Søren Brøndum Knudsen i Purus Norge. 

- Vi har hatt gode samtaler med en viktig grossistpartner som fokuserer nettopp på tilgjengelig for produkter, både på deres lager og i butikkene. Det sikrer vårt samarbeid med Heidenreich sier Knudsen.

- Purus er i år 75 år og vi kommer med fem nyheter dette året. Etter å ha lansert MATT hvit ser vi at våre særegne produkter der vi er unike har et oppsving. Dette gjelder nå som vi ser at vinylgulv markedet er på vei opp. Det er flere grunner til dette. Gulvtypen er enkel å legge, overflaten er myk å gå på og gulvet er så nærme vedlikeholdsfritt som man kan komme. Vanlig renhold er som oftest nok. Purus Line for gulvbelegg har en klemring som gir en sikker innfestning av belegg. Purus kan i dag stadfeste alle nødvendige godkjennelser (TG) fra Sintef Byggforsk, SP og DTI, sier Knudsen avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår