Volkswagen Amarok er kåret til ”Årets pickup”

 
Volkswagen Amarok er kåret til ”Årets pickup”
I likhet med forgjengeren har Volkswagen Amarok lykkes med å overbevise juryen bestående av transportjournalister fra hele verden.

- Vi er veldig takknemlige for å bli tildelt årets ”International Pick-up Award 2018”. Med nye Amarok har vi nok en gang lyttet til hva kundene vil ha, og klart å levere en bil med mer krefter, dreiemoment og kjøreegenskaper i alle typer terreng. Jeg lover at vi skal fortsette å levere de beste løsningene for våre kunder, slik at deres daglige jobb blir enklere, sa Volkswagen Commercial Vehicles toppsjef, Dr. Eckhard Scholz, under prisutdelingen i Lyon.

Juryen beskrev Amarok som definisjonen på ”work hard, play hard” – et nøkkelelement i pickup-segmentet. De sa også at bilen fremstår som en fullblods arbeidshest. Både designet og den opplevde kvaliteten ble også trukket frem som positive trekk da avgjørelsen skulle tas. Det samme gjorde den gode innvendige plassen og ergoComfort-setene som sikrer sjåfør og passasjer en unik sittekomfort.

Jurymedlemmene ble spesielt imponert over kjøreegenskapene – både på og utenfor veien.

- Den raffinerte og fleksible motoren setter en ny standard i segmentet, og ytelser er aldri noe problem for Volkswagen Amarok V6. Det brede utvalget av 3-liters TDI-motorer sørger for at man alltid har nok krefter tilgjengelig, forklarte juryen da de kåret Amarok til vinner.

Andre generasjon Amarok med V6-motor har også vist seg å være en suksess hos kundene. Frem til slutten av oktober var det solgt 65 200 eksemplarer av Amarok internasjonalt – en økning på 13,2 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. I Norge ble det i denne perioden registrert 720 Volkswagen Amarok. Dette var en økning på hele 31 prosent sammenlignet med fjoråret.

Prisen ”International Pick-up Award” deles kun ut hvert annet- eller tredje år, og juryen består av en gruppe fagjournalister fra 16 land. Disse vurderer bilene uavhengig av hverandre basert på forhåndsdefinerte kriterier. Volkswagen Amarok vant også prisen i 2010, og er dermed den eneste pickupen som har vunnet prisen to ganger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår