VPI styrker sin markedsposisjon

 
VPI styrker sin markedsposisjonBildet: Adm. dir. Nordic, Jens Morten Johannesen (t.v.) og teknisk sjef Anders Skjeggerød vil fortsette i selskapet i de samme rollene som tidligere.
Aksjonærene i Vestfold Plastindustri AS (VPI), Jens Morten Johannesen og Anders Skjeggerød har valgt å overdra alle sine aksjer i selskapet til en tung industriell aktør, Kingspan Group.

I tillegg til overdragelsen av aksjene har Kingspan Group også tatt over rettighetene til eiendomsselskapet. VPI vil være det nordiske hovedkontoret for Environmental-divisjonen.

- Med dette salget vil VPI styrke sin posisjon i markedet, men det vil fortsatt være «business as usual». Dette betyr at det ikke vil være noen endringer for verken kunder eller leverandører med dette oppkjøpet, snarere tvert imot. VPI som merkevare styrkes, produktsortimentet øker og utviklingen av produksjonen vil fortsette, forteller adm. dir. Nordic, Jens Morten Johannesen i en pressemelding.

Både han og Anders Skjeggerød (Teknisk Sjef) vil fortsette i selskapet i de samme rollene som tidligere. Det vil heller ikke medføre noen endringer for de andre ansatte i VPI.

Kingspan Group er en global markedsaktør gjennom 5 forskjellige forretningsområder (Insulated Panels, Panels, Light & Air, Environmental, Access Floors). De er representert i over 60 land, har over 11.000 ansatte i 100+ forskjellige produksjonsanlegg med en total omsetning på over NOK 33 mrd.

Som et ledd i denne satsingen har VPI også ansatt Tor Lasse Nilsen som ny Business Development Manager.

- Nilsen har lang erfaring fra bransjen, og har tidligere vært ansatt som blant annet markedssjef i VPI. Han kjenner godt til både produktene, kundene og markedet, og dette vil styrke oss ytterligere utfra den strategien vi har lagt opp til, avslutter Johannesen.

Tor Lasse Nilsen kommer fra en Markedsdirektør stilling i Asak Miljøstein og vil tiltre i den nye rollen fra 1. juli. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår