VVS bransjens mest fremgangsrike kvinne

 
VVS bransjens mest fremgangsrike kvinneRebecka Spånberg, VD BLS Industries
Når svenske avisen Entreprenör kårer de femti mest fremgangsrike kvinnene, vinner VD for BLS Industries, Rebecka Spånberg hos Purus som VVS bransjens mest suksessfulle.

Rebecka Spånberg leder BLS Industries, en familiebedrift i 12 generasjoner. BLS Industries eier varemerkene  Purus, Joti, JAFO,  Unidrain og Trio Perfekta.

I følge avisen Entreprenør er Rebecka Spånberg den som står høyest innen VVS bransjen. Gjennom hennes syv årige fartsid i konsernet har hun innehatt ulike posisjoner i deres respektive eierselskaper.

Merkevaresjefen for Purus, Jan Gøranson, er stolt over utmerkelsen. - Vi er svært tilfreds med en forutsigbar leder som tenker innovativt og langsiktig. - Det vises også på resultatene av det vi gjør.

Varemerkene drives som separate selskaper med høy grad av uavhengighet og konkurranse, noe som gir hvert merke unike muligheter til å fremme sine egenskaper og rendyrke sin profil tilpasset sine respektive markeder.  BLS Industries merkevarer er representert i Sverige, Danmark, Finland, Norge og Storbritannia, og har distribusjon til de fleste Europeiske markeder.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle