VVS Comfort blir nytt medlem i VVS Norge Prosjekt

 
VVS Comfort blir nytt medlem i VVS Norge ProsjektFra venstre: Fredrik Grimeland, VVS Comfort Christian Grimeland, VVS Comfort Gunnar Grimeland, VVS Comfort Rolf Tveter, VVS Norge – Direktør Fag & rekruttering) Erlend Berg, VVS Norge – adm.direktør VVS Norge Prosjekt)
VVS Norge Prosjekt har allerede etter kun få måneder i drift vokst med to nye medlemmer. Med disse vil profilhuset få en omsetningsvekst på mer enn 160 millioner kroner.

Østfoldbedriften VVS Comfort blir medlem i VVS Norge Prosjekt allerede fra mai. 

- Vi ser at VVS Norge Prosjekt har mye spennende å tilby oss som rørleggerbedrift. Kjedeadministrasjonen og VVS Norge har flere tjenester som vi kan dra nytte av, alt fra kompetanseutvikling gjennom VVS Norge Akademiet, driftsoppfølging, tilgang til tekniske ingeniørtjenester og ikke minst gode rammebetingelser. Istedenfor å bruke tid på administrative oppgaver kan vi heller bruke tid på å levere effektive håndverkertjenester med god kvalitet til prosjektene. Det er leveransene og tiden vi bruker ute hos kundene som gir verdi for bedriften, ikke tiden vi sitter inne på kontoret, sier Christian Grimeland, som er daglig leder og en av eierne av VVS Comfort AS. 

VVS Comfort AS ble etablert i 1970. Bedriften, som holder til på Spydeberg, utfører større VVS-prosjekter i østre del av Viken og Oslo. De har lang erfaring med større prosjekter innen skoler, kjøpesenter, næringsbygg og leilighetsbygg. Bedriften har hatt en god vekst de siste årene, og hadde i 2020 en omsetning på nesten 100 millioner kroner. 

- Vi ser at vi kan styrke vår konkurransekraft ytterligere ved å være en del av VVS Norge og VVS Norge Prosjekt. De har mange spennende vekstplaner som vi ønsker å være en del av, sier Grimeland. 

I februar i år ble J&K Johnsen AS nytt medlem av VVS Norge Prosjekt, og med VVS Comfort teller profilhuset nå 22 medlemmer og en omsetning på 1,6 milliarder kroner.

- De øvrige medlemmene i VVS Norge Prosjekt er ganske lik vår bedrift, både når det gjelder omsetningsstørrelse og fag, noe som gjør at vi kan dele og lære av hverandre. Samtidig vil det gi oss muligheten til å samarbeide om større prosjekter. Dette ser vi frem til, sier Grimeland.    

Erlend Berg, leder av VVS Norge Prosjekt, er meget fornøyd med veksten hittil. 

- Det at vi allerede etter kun få måneder i drift har klart å få med oss både J&K Johnsen og nå VVS Comfort bekrefter at vi har et konsept som treffer. Vår rolle er å tilrettelegge for vekst og bidra med god driftsoppfølging gjennom ulike verktøy, slik at bedriftene er i stand til å styre både virksomheten og prosjektene sine med lønnsomhet. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår