VVS- dagene 17.- 19. oktober

 
VVS- dagene 17.- 19. oktober
28.06.12: Ingen tilfeldighet at bransjemessen har overlevd i 30 år, mener arrangørene.
28.06.12: Ingen tilfeldighet at bransjemessen har overlevd i 30 år, mener arrangørene.
– VVS-dagene er utvilsomt den viktigste møteplassen for VVS- bransjen. Mye av årsaken til at vi har blitt en av landets lengstlevende fagmesser er fordi vi opp gjennom årene har hatt et tett og godt samarbeid med bransjeorganisasjonene. Vi har dessuten klart å beholde identiteten vår hele veien. Vi bruker mye tid og ressurser på videreutvikling av messen, men samtidig er vi veldig bevisste på å ta vare på det som gjør oss unike. VVS-dagene er den eneste møteplassen i Norge hvor hele VVS- bransjen samles for å bli oppdatert på de siste løsningene og nyeste produktene som kundene etterspør. Vi gleder oss stort til å feire 30 års jubileum med blant annet bransjefest på Oslo Plaza, sier informasjonsansvarlig Jan Erik Røine

Utvidede åpningstider
Etter tilbakemeldinger fra besøkende og utstillere på VVS-dagene 2010, har arrangør Skarland Press AS sammen med en messens hovedkomité besluttet å utvide åpningstidene for messen i år.
– Vi har fått mange gode innspill fra både utstillere og besøkende som vi bruker i planleggingen av VVS-dagene . Det de fleste ønsker er at messen skal utvide åpningstidene. Vi har diskutert dette i lang tid internt i prosjektgruppa og med messens hovedkomité, og sammen har vi kommet frem til at vi går inn for å utvide messens åpningstider, sier Aslaug Jacobsen.

Åpningstider VVS-dagene 2012 :

Onsdag 17. oktober kl. 1000 - 1800
Torsdag 18. oktober kl. 1000 - 2000
Fredag  19. oktober kl. 1000 - 1700

– Mange av våre besøkende har en hektisk hverdag og det er ikke alle som har anledning til å gå på messe i arbeidstiden. Nå får de som jobber til kl.15-16 også en mulighet til å delta på VVS-dagene, sier prosjektlederen.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle