VVS ingeniør

 
VVS ingeniør
Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, arkitekter, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Derfor trenger vi deg til våre seksjoner i Tromsø.

Søknadsfrist: 31 August 2021 - Norway - Sted: Tromsø - Buildings

VELKOMMEN TIL bygninger I Tromsø

I avdeling Bygninger Tromsø vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 600 medarbeidere over hele landet, hvor 18 har base i Tromsø. Vi har et av landets ledende fagmiljø innen VVS tekniske løsninger, og vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER
COWI har et av Norges største fagmiljø innen VVS-teknikk og energi. I Norge er vi totalt 130 VVS ingeniører fordelt over hele landet. Vår VVS-seksjon i Tromsø består i dag av 18 medarbeidere. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, noe som gjenspeiler seg i medarbeiderundersøkelsene. 
COWI har i lang tid satset på BIM og det har resultert i «verdens beste digitale byggeprosjekt»: https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant- Vi mener smarte og grønne bygg spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige byer.
For denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter Du får jobbe med komplekse prosjekteringsoppgaver innen VVS-tekniske anlegg med energieffektive løsninger og godt inneklima. Du vil også kunne jobbe med tidligfase rådgivning i samspill med byggherrer og arkitekter, samt simulering av energibruk og inneklima. 
Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder.


DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller. Vi er ute etter deg som er pålitelig, nysgjerrig på ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og har god kommunikasjonsevne. Du er strukturert, har god forretningsforståelse, og søker å forstå kunden og sluttbrukerens behov.
I tillegg er det ønskelig med:
Vi ønsker i tillegg at du har følgende egenskaper og kompetanse:

  • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innen VVS-teknikk, inneklima og/eller energiforsyning og energibruk i bygninger
  • Minimum 3 års relevant erfaring
  • Du er oppdatert på ny kunnskap innen fagfeltet
  • Du er en god til å skape og ta vare på relasjoner
  • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
  • Du viser interesse for ditt fag og tilegner deg ny kunnskap raskt
  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, muntlig og skriftlig


SLIK SØKER DU 
Klikk på linken under og send oss en utfyllende CV. Vi ser gjerne at du sender oss dette så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. Siste frist 31.08.21


VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår