VVS ingeniør

 
VVS ingeniør
Vil du jobbe i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Kan du prosjektere VVS-anlegg i samarbeide med spesialister på andre fagfelt? Og har du kompetanse innen DAK/BIM? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!

Søknadsfrist: 31 August 2021 - Norway - Sted: Trondheim - Buildings

VELKOMMEN TIL BYGNINGER MIDT/NORD I Trondheim
I avdeling Bygninger Midt/Nord vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 600 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 170 har base fra Trondheim og nordover. Vi har et av landets ledende fagmiljø innen VVS tekniske løsninger, og vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER
COWI har et av Norges største fagmiljø innen VVS-teknikk og energi. I Norge er vi totalt 130 VVS ingeniører fordelt over hele landet. Våre VVS-seksjoner i Trondheim består i dag ca 40 medarbeidere. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, noe som gjenspeiler seg i medarbeiderundersøkelsene. 

COWI har i lang tid satset på BIM og det har resultert i «verdens beste digitale byggeprosjekt»: https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant- Vi mener smarte og grønne bygg spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige byer.


For denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Som Senioringeniør VVS får du ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver innen VVS-tekniske anlegg med energieffektive løsninger og godt inneklima. Din rolle er viktig for å lede og utvikle medarbeidere innen ditt fag, samt sikre god tverrfaglig samhandling i prosjektene. Du får mulighet til å lede tilbudsprosesser og fungere som assisterende prosjektleder/oppdragsleder.

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller. Vi er ute etter deg som er pålitelig, nysgjerrig på ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og har god kommunikasjonsevne. Du er strukturert, har god forretningsforståelse, og søker å forstå kunden og sluttbrukerens behov.
I tillegg er det ønskelig med:

  • Master eller bachelor
  • Minimum 7 års relevant erfaring
  • VVS-prosjektering
  • BIM- verktøy, navigering ser vi på som et krav. Modellering er en fordel, men ikke et krav.
  • Har du erfaring med disiplinledelse, evt. prosjektledelse, vil dette vektlagt som et pluss.
  • Ønskelig med erfaring fra tilbudsledelse.
  • Erfaring fra rådgivende selskap er en stor fordel. Kommer du fra en entreprenør eller byggherre, kan du absolutt være rett person for oss. 


SLIK SØKER DU 
Klikk på linken under og send oss en utfyllende CV. Vi ser gjerne at du sender oss dette så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. Siste frist 20.08.21

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Kristin Følstad (Seksjonsleder HVAC Trondheim) på 
telefon +47 930 93 757

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår