VVS-nestor tar sats med sveitsisk kvalitet

 
VVS-nestor tar sats med sveitsisk kvalitetSanSwiss sin satsning i Norge startet for fullt på ISH-messen i Frankfurt i mars 2019. Fra venstre Brand & Marketing Director for SanSwiss Scandinavia, Yngve Pettersen, salgssjef Frode Tofte hos importør i Norge, Bedre Baderom AS, daglig leder i Bedre Baderom AS, Tom Kaspersen og Urs Gasser, General Manager i SanSwiss AG.
Den sveitsiske dusjprodusenten SanSwiss etablererer seg i Norge og Skandinavia. I spissen står mangeårig nestor i VVS-bransjen, Yngve Pettersen.

- Jeg hadde ikke lyst til å gi meg i VVS-bransjen riktig enda, og da mangeårig samarbeidspartner Urs Gasser, General Manager i Sanswiss, ringte meg på slutten av fjoråret og spurte meg om å jobbe med å etablere kvalitetsmerket i Norge og Skandinavia, var svaret ubetinget “ja”, sier Yngve Pettersen i en pressemelding.

Appelerer til mange

- Dusjene fra SanSwiss er både utbyggerens, arkitektens og rørleggerens drøm. Med uendelig mange størrelser, designvarianter og tilpasninger med skreddersøm etter mål og behov, er dusjprogrammet så godt som komplett. Ikke minst er dusjene monteringsvennlige og i høy, sveitsisk kvalitet. Den kontinentale stilen appellerer til mange, mener Pettersen.

Yngve Pettersen (67) er godt kjent innenfor VVS. Han og tidligere kompanjong Børre Haugen kjøpte baderomsleverandøren VVS Marketing AS i 1985. Sammen bygde de opp selskapet til en betydelig aktør frem til tiden var inne for å selge i juni 2014. Etter noen år hos annen baderoms produsent, startet Yngve opp som koordinator for et nytt kvalitetsmerke i Norge. Nå satser han videre med SanSwiss, og han er fra før kjent for å sette sammen gode team.

- Gjennom min yrkeskarriere i VVS-bransjen har jeg hatt stor glede av å skape og utvikle god business sammen med andre. Jeg har møtt mange dyktige og genuint interesserte og engasjerte mennesker, og det er spennende å fortsatt få jobbe med dem i SanSwiss, forteller Yngve Pettersen.

Sveitsisk kvalitet

SanSwiss ble etablert i 1999 av Ronal Group, som er en ledende produsent av aluminiumsfelger for biler og nyttekjøretøyer. Ronal Group så mulighetene i å utvide produksjonslinjen til å også omfatte dusj. Hovedkontoret til SanSwiss ligger i Härkingen, Sveits. SanSwiss har produksjon i 3 europeiske land og salgsaktiviteter i 20 land.

I mai 2019 åpnet et helt nytt produksjonsanlegg og logistikksenter på til sammen 18000 kvm og et topp moderne showroom i Jičín i Tsjekkoslovakia. Det nye anlegget gir både økt produksjonskapasitet og kortere leveringstid. Med dette er SanSwiss klare til å satse ytterligere.

Bedre Baderom AS importør i Norge

- Vi har valgt Bedre Baderom AS som importør i Norge, og skal bistå dem med å bygge opp et forhandlernett. De vil jobbe direkte med noen kjedekonstellasjoner, baderomsbutikker, entreprenører og utbyggere, sier Yngve Pettersen.

Med på laget har Yngve Pettersen hele markeds- og salgsapparatet i SanSwiss. Bedre Baderom AS vil håndtere alt fra salg og bestillinger, lager og markedsføring.

- Vi har bygd opp salgsorganisasjonen vår i Trondheim, og selger til forhandlere over hele landet, forteller salgssjef Frode Tofte i Bedre Baderom AS.  

Frode Tofte (42) ble nærmest født inn i VVS-bransjen, i og med at hans far drev rørleggerbedriften Fauske Rør AS i mange år. Han utdannet seg til rørlegger og fikk interessen for synlige varer da han jobbet hos rørleggerbedriften Setsaas. Frode var distriktssjef i VVS Marketing AS og jobbet deretter som salgssjef i firmaet som kjøpte VVS Marketing AS.

ISH-messen i Frankfurt tidligere i vår var startskuddet for SanSwiss-satsningen i Norge. Midt i Trondheim sentrum har Bedre Baderom AS laget et showroom hvor de presenterer et bredt utvalg SanSwiss dusjer. I tillegg til dusjer fra SanSwiss har Bedre Baderom armatur, badekar, møbler og toalettseter i sortimentet for å kunne tilby et mer komplett tilbud til forhandlerne.

- Vi inviterer gjerne kundene våre til showrommet. slik at de kan ta og føle på SanSwiss-kvaliteten selv. De må gjerne prøvemontere dusjene. Det er få andre leverandører som har samme spenn i dusjsortimentet, forteller Frode.

Norge og Skandinavia er et attraktivt marked

SanSwiss velger å gå inn i Norge og Skandinavia siden byggeaktiviteten er høy. Nye, norske nettsider er på plass, sammen med mye annet markedsføringsmateriell. Dusjene til de første prosjektene er allerede bestilt og levert.

- Produktene våre fyller de strengeste europeiske kvalitetskrav og leveres i alle prisklasser, er lettmonterte og har et kontinentalt design. Interessen for satsningen vår viser at det norske markedet er klar for en ny merkevare som bygger på sveitsisk kvalitet produsert i Europa, sier Yngve Pettersen avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår