VVS Norge etablerer teknisk avdeling

 
VVS Norge etablerer teknisk avdelingBildet: - En fersk medlemsundersøkelse sier flere at de ønsker at prosjektbistand skal være tilgjengelig internt, sier Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge. Foto: Odd Borgestrand.
Stadig strengere krav for å drive i prosjektmarkedet gjør at VVS Norge etablerer en egen teknisk avdeling.

Målet er å bistå medlemmene til å vinne flere store og lønnsomme prosjekter fremover.

- Konkurransen i prosjektmarkedet er tøffere enn noensinne. Samtidig kreves mer for å tilfredsstille anbudskravene i selv mindre prosjekter. Digitalisering og BIM bidrar til kompleksiteten i markedet. For å vinne anbud og ivareta lønnsomhet i prosjektene er det avgjørende å være nøyaktig i prosjekterings- og kalkulasjonsarbeidet, sier Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge i en pressemelding.

VVS Norge anslår at de over 200 medlemmene i kjedene Comfort og Bademiljø betaler cirka 60 millioner kroner til ulike konsulentselskaper for prosjektbistand.

- Dette behovet er økende, og i en fersk medlemsundersøkelse sier flere at de ønsker at prosjektbistand skal være tilgjengelig internt, sier Theie.

Derfor har styret i VVS Norge bedt administrasjonen om å forberede etableringen av en teknisk avdeling. Denne skal bistå kjedens medlemmer innenfor prosjektering og prosjektledelse, anbudskalkulasjon, samt bistå kjeden og medlemmene innen BIM og digitalisering. Avdelingen vil bli etablert som en selvstendig enhet der VVS Norge er hovedeier, men sentrale ansatte i avdelingen vil få tilbud om eierandel.

- Etablering av en egen teknisk avdeling er et ledd i en strategisk satsning på større prosjekter og kunder. I VVS Norge er det allerede mange bedrifter som omsetter for mellom 50-100 millioner og som hovedsakelig driver innen prosjektmarkedet. For å tilfredsstille disse medlemmene jobber VVS Norge med å etablere et Proff-konsept som skal levere spesialtilpassede tjenester for dette segmentet, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår