VVS Norge Partner samarbeider med Drifti

 
VVS Norge Partner samarbeider med DriftiBildet: Eyolf Strømme-Svendsen, produktsjef i Drifti (t.v.) og Stian Aarstad, kjedeleder i VVS Norge Partner
VVS Norge Partner lanserer nytt samarbeid og blir partner med teknologiselskapet Drifti.

Gjennom samarbeidet vil VVS Norges medlemsbedrifter få tilgang til en alt-i-ett fagplattform som vil forenkle arbeidshverdagen deres betraktelig.
 
Det er litt over ett år siden VVS Norge Partner, medlemskonseptet spesialtilpasset små og mellomstore rørleggerbedrifter uten butikk, ble etablert. Formålet med etableringen var å gi medlemsbedriftene økt lønnsomhet og en enklere og mer effektiv hverdag. Det nye samarbeidet med Drifti underbygger dette medlemsløftet.
 
Spesialdesignet for rørleggerbedrifter

– Vårt partnerskap med Drifti vil hjelpe medlemsbedriftene med å bli enda mer effektive og lønnsomme, samtidig som at de kan yte bedre service overfor kundene sine. Vi er veldig glade for å ha funnet en samarbeidspartner som deler vår visjon om å være på lag med rørleggeren og hjelpe dem med å oppnå god likviditet, sier Stian Aarstad, kjedeleder i VVS Norge Partner.
 
Drifti leverer en fagplattform som er enkel å bruke og spesialdesignet for rørleggerbedrifter. Den teknologiske plattformen hjelper rørleggerne med å skape oversikt og tjene mer penger i prosessen.
 
Innovative metoder

– Vi er veldig glade for å samarbeide med VVS Norge Partner om å tilby innovative løsninger som hjelper rørleggerne med å lykkes. Partnerskapet vil sette søkelys på å støtte rørleggerbedriftene som ønsker å effektivisere driften sin, og våre innovative løsninger spiller en sentral rolle i å oppnå dette, sier Eyolf Strømme-Svendsen, produktsjef i Drifti.
 
Partnerskapet vil fokusere på nytenkning og innovative metoder som kan hjelpe VVS Norge Partners eksisterende og kommende medlemsbedrifter med å spare tid og ressurser, spesielt i lys av erfaringene bransjen har høstet under pandemien.
 
– Gjennom samarbeidet får medlemsbedriftene og deres rørleggere tilgang til den nyeste teknologien og metodene som gjør at de kan lykkes i en stadig mer konkurranseutsatt bransje. På denne måten skal vi spille dem opp og sørge for at de lykkes i sine markeder, avslutter de to ferske samarbeidspartnerne, Aarstad og Strømme-Svendsen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår