VVS rådgiver senior/junior/nyutdannet

 
VVS rådgiver senior/junior/nyutdannet
Søknadsfrist: Snarest
Sted: Oslo/Lillestrøm
Tittel: VVS rådgiver

VVS-avdelingen i AFRY er på utkikk etter dedikerte kolleger som brenner for VVS-faget. Med vår økende oppdragsmengde har vi behov for både seniorer og juniorer som kan bidra inn i vår prosjektportefølje. Som VVS rådgiver i AFRY vil du få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgavene omfatter prosjektering av VVS-tekniske anlegg, systemdesign, kontroll og kvalitetssikring, kundekontakt og oppdragsledelse. Sammen med dine kollegaer skal du bidra slik at vi kommer frem til fremtidsrettede, gode VVS-tekniske løsninger for våre kunder.

AFRY er et konsern med et bredt spekter av forretningsområder, noe som gir gode muligheter for personlig- og faglig utvikling. Vi arbeider aktivt med en retning mot prosjekter innen landbasert næring sammen med vår prosessindustriavdeling. Dette er et sterkt satsningsområde for AFRY og vi har allerede fått inn flere spennende industriprosjekter, som ny Nexans fabrikk i Halden og Boliden sinkproduksjonsfabrikk i Odda i vår prosjektportefølje. Har du erfaring fra dette forretningsområdet er vi svært interessert i å høre fra deg.

VVS-avdelingen består av medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm og Sandefjord. Primært nå søker vi etter ansatte til våre kontorer i Oslo og Lillestrøm. Til sammen på disse to lokasjonene er vi per nå 32 hyggelige og faglig sterke lagspillere, hvorav 20 sitter i Oslo og 12 i Lillestrøm. Våre medarbeidere er en god blanding av seniorer og juniorer i et uformelt miljø, med flat struktur og gode sosiale ordninger for de ansatte. I AFRY er man del av et større fagmiljø hvor flere fag sitter samlokalisert. Dette gjør at vi kan samarbeide på tvers av alle bygg-relaterte fag i spennende prosjekter, i alle prosjektfaser. Begge kontorene har sentral plassering med kort vei til kollektive knutepunkter, henholdsvis Lysaker- og Lillestrøm togstasjon/bussterminal.

Hvem er du?
Vi søker deg som er ansvarsbevisst, faglig sterk og proaktiv. Du liker utfordringer, tar eierskap til dine prosjekter og er opptatt av at de skal lykkes så vel økonomisk som teknisk. Du ønsker å dele av egen kunnskap og er ikke redd for å utfordre våre seniorer. Du er ikke redd for å tenke nytt, så vi kan finne de beste helhetlige løsningene i hvert enkelt prosjekt. Gode kommunikasjonsevner og personlig egnethet vektlegges. Vi etterlever verdiene våre: modige, dedikerte, lagspillere - og du bør kjenne deg igjen i det samme!

Bakgrunnen din kan være praktisk eller teoretisk, eller en kombinasjon av disse. Vi ser etter personer med fagskoleutdanning, bachelor- og/eller mastergrad fra høyskole/universitet.

Vi tilbyr
• Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
• Spennende og allsidige prosjekter
• Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
• Tilgang på leie av firmahytter
• Svært gode helse og pensjonsforsikringer
• Sentrale lokaler med kantine, gymsal og treningsrom
• Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
• Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg
• Aktiv personalklubb som arrangerer sosiale arrangementer som lønningspils, fjellturer, løpetreninger med mer

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte:
Marius Berge, seksjonsleder VVS Oslo, på e-post marius.berge@afry.com, telefon 991 25 621, eller
Silje Johnsrud, seksjonsleder VVS Lillestrøm, på e-post silje.johnsrud@afry.com  eller telefon 419 09 791.

Selskapsbeskrivelse

AFRY er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn.

Vi er 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Ytterligere informasjon

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår