Water Throne – ikke som andre toalett

 
Water Throne – ikke som andre toalettBildet: Water Throne, sort model med LED (t.v.) og mulighet for eget design
Med muligheter for å oppgradere toalettet med LED lys og høyttaler fra BOSE, har Water Throne fått mye oppmerksomhet i Tyskland, Sveits, Østerrike, Storbritannia. Nå også i Norge.

Foldvik Rørleggerforretning AS har satset på toalettet og har fått agentur i Norge.

- Vi fikk umiddelbart henvendelser om produktet, og nå har salget begynt å ta av. Blant annet har flere rørleggerbedrifter bestilt toalettet for å ha i sin utstilling, sier Haakon Emil Foldvik i Foldvik Rørleggerforretning AS, i en pressemelding.

- Dette er ikke et vanlig toalett. Det er på en måte et unikt kunstverk i baderommet, så jeg skjønner at det vekker oppmerksomhet. Standard utgave av toalettet kommer i hvit farge komplett med sete/lokk. Videre kan man endre fargen på selve skålen og lokket. Her er det kun fantasien som setter grenser. Det er også mulighet for å få sitt eget ønskede motiv på toalettet, sier Foldvik.

Dersom man har tilgang på strøm bak toalettet, er det mulig å få toalettet levert med prefabrikkerte LED-lys.

- Disse påvirker lyset fra «øynene» på hodeskallen, i tillegg til under skålen som lyser ned på gulvet. Er man en av dem som fort synes det blir ensomt og kjedelig på toalettet på morgenkvisten, er det ingenting i veien for å få levert toalettet med prefabrikert høyttaler fra BOSE. Denne høyttaleren har bluetooth-tilgang og kan kobles til alle telefoner og nettbrett som har bluetooth mulighet. Toalettet passer til alle sisterner med bolteavstand på 180mm, sier Foldvik avslutningsvis.

Forespørsler om Water throne kan sendes på epost til: haakon@foldvikror.no
 

Bildet: Blanke modeller med ulike "øyne"

Bildet: Hvit modell med LED

Bildet: Water Throne gull

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår